در اولین همایش جاذبه ها و دافعه های گردشگری آذربایجان شرقی عنوان شد:
نام تبریز خود جاذبه گردشگری است
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گفت: آذربایجان شرقی پتانسیل های بالای طبیعی و تاریخی برای جذب گردشگر دارد اما به لحاظ جذب گردشگر رتبه خوبی در سطح کشور ندارد و همین مسأله باید انگیزه ما را برای رسیدن به وضع مطلوب بیشتر کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، افتتاحیه اولین همایش جاذبه ها و دافعه های گردشگری آذربایجان شرقی با حضور شبستری، معاون امنیتی سیاسی استانداری، مدیر کل ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و دکتر فریدون بابایی اقدم، عضو شورای شهر تبریز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,,
در ابتدای همایش دکتر حسین زاده دلیر، دبیر علمی این همایش با اشاره به اینکه گردشگری ملازم توسعه پایدار است هدف از این همایش را توجه به پتانسیل های گردشگری استان و ایجاد گفتمان مرتبط با جذب گردشگر در بین تصمیم گیران کشور دانست. این استاد دانشگاه تبریز همچنین با ابراز این نکته که نام تبریز جاذبه گردشگری است و مردم ایران به دیده علم، احترام و تاریخ به این شهر می نگرند، افزود: تبریز در متون تاریخی همچون کتاب "تاریخ تمدن" ویل دورانت به عنوان شهری بزرگ، پر جمعیت و با شکوه با بناها و مساجد و حمام های تابناک توصیف شده و حتی جمعیت این شهر در سال 1404 میلادی یک میلیون نفر تخمین زده شده است که این سابقه تاریخی و پتانسیل های منطقه لزوم توجه به بحث گردشگری را در این بیشتر و بیشتر می سازد.
,,
,
دلیر همچنین با اعلام رسیدن 227 مقاله از ایران و پنج کشور خارجی به دبیرخانه جشنواره ابراز داشت: از این لحاظ استقبال از این جشنواره در بین دانشگاهیان خیلی خوب بوده است. وی همچنین گفت: در داوری اولیه صد اثر از این آثار انتخاب شده که 26 مقاله برتر از میان آنها به شکل مجموعه مقالات چاپ شد و در نهایت 8 مقاله برتر این کتاب در این همایش ارایه و داوری نهایی خواهند شد.
,,
شبستری، معاو ن سیاسی و امنیتی استانداری نیز در این همایش با تأکید بر اینکه در بیشتر صحبت های مقام معظم رهبری و در نامگذاری امسال به بحث اقتصاد و فرهنگ توجه شده است موضوع این همایش را در ارتباط مستقیم با این دو مبحث دانست و افزود: درآمد گردشگری می تواند مهم ترین ابزار برای کاهش وابستگی به درآمد نفت باشد. وی همچنین با عنوان کردن این مطلب که گردشگری بزرگ ترین، متنوع ترین و کم هزینه ترین صنعت دنیاست و حتی به صنعت پاک و صادرات نامریی مشهور است، گفت: همانطور که رتبه پتانسیل های تاریخی و طبیعی ایران در جهان به لحاظ جذب گردشگر بالا اما از لحاظ صنعت گردشگری پایین است استان آذربایجان شرقی نیز پتانسیل های بالای طبیعی و تاریخی برای جذب گردشگر دارد اما به لحاظ جذب گردشگر رتبه خوبی در سطح کشور ندارد و همین مسأله باید انگیزه ما را برای رسیدن به وضع مطلوب بیشتر کند.
,,
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه چنین سمینارهایی خروجی عملیاتی داشته باشند گفت: در مورد بحث جذب گردشگر نباید دید امنیتی داشته باشیم و باید تلاش کنیم تهدید های این حوزه را به فرصت ها تبدیل کنیم.
]
ارسال دیدگاه