ساخت و تجهیز 11باب مسجد و 35 مسکن مددجویی توسط بسیج سازندگی در حاجی آباد
بسیج سازندگی علاوه بر ساخت و تجهیز 2 باب مسجد در حاجی آباد ،نسبت به تجهیز11مسجد دیگر نیز اقدامات لازم را انجام داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدمیرزاده مسئول بسیج سازندگی سپاه حاجی آباد در گفتگو با پیارم در اظهار کرد: یکی از ماموریت های مهم سازمان بسیج سازندگی استان در عرصه محرومیت زدایی را احداث، تجهیز، تکمیل و بهسازی مساجد در روستاها و مناطق کم برخوردار دانست و گفت: مسجد به عنوان یک پایگاه مهم نقش اساسی در انجام برنامه های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی دارد و آن را به عنوان یکی از سالم ترین کانون ها برای تربیت جوانان و نوجوانان به خصوص در روستا ها و مناطق کم برخوردار می شناسیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدمیرزاده مسئول بسیج سازندگی سپاه حاجی آباد در گفتگو با , پیارم , در اظهار کرد: یکی از ماموریت های مهم سازمان بسیج سازندگی استان در عرصه محرومیت زدایی را احداث، تجهیز، تکمیل و بهسازی مساجد در روستاها و مناطق کم برخوردار دانست و گفت: مسجد به عنوان یک پایگاه مهم نقش اساسی در انجام برنامه های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی دارد و آن را به عنوان یکی از سالم ترین کانون ها برای تربیت جوانان و نوجوانان به خصوص در روستا ها و مناطق کم برخوردار می شناسیم.,
میرزاده افزود: بسیج سازندگی علاوه بر ساخت و تجهیز2 باب مسجد در حاجی آباد ،نسبت به تجهیز 11مسجد دیگر نیز اقدامات لازم را انجام داده است.
,
,
وی با بیان اینکه سپاه در راستای محرومیت زدایی تا کنون طرح های بسیار و اقدمات خوبی را انجام داده است افزود: افتتاح 2 مسجد از مجموعه در حال ساخت با اعتبار10میلیارد ریال و شروع دوطرح آبرسانی به متراژ 15 هزار متر از دیگر اقدامات سپاه در راستای محرومیت زدایی بوده است.
,,
میرزاده یادآورشد: این تعداد طرح با تلاش و جدیدیت بسیجیان در این حاجی آباد اجرا شده و مردم از مزیتهای این طرحها بهرهمند شدهاند.
,,
ساخت 85 واحد مسکونی با اعتبار 25میلیارد ریالی،که 35 واحد ساخت و در دهه فجر تحویل مددجویان قرار می گیرد این یکی از طرحهای محرومیت زدایی بسیج سازندگی سپاه حاجی آباد است که در این شهرستان ساخته شده است.
,,
وی اظهار کرد:این پروژه 60 متر مربع مساحت ساخت دارد و که مبلغ 250 میلیون ریال آن توسط سازمان بسیج سازندگی و مابقی توسط اهالی محل و خیرین تامین شده است.
,,
,
وی ادامه داد: بسیج سازندگی در راستای اقتصاد مقاومتی 18 میلیارد ریال تهسیلات اقتصاد مقاومتی به متقاضیان در قالب 120طرح پرداخت شده است.
,میرزاده در پایان بیانکرد: 1000بسیجی در قالب گروههای جهادی امسال به مناطق محروم اعزام شده ان و دو تیم پزشکی در دهه فجر به مناطق محروم اعزام می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه