دیدار مسئولان با خانواده شهدا و ایثارگران در ابوموسی

دیدار مسئولان با خانواده شهدا و ایثارگران در ابوموسی
به مناسبت ایام الله دهه پرفروغ فجر و در راستای تکریم خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان شهرستان ابوموسی با حضور در منزل خانواده شهدا و ایثارگران با آنها دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافذ آنلاین، در سومین روز از دهه مبارک فجر، مسئولان شهرستان ابوموسی در راستای تکریم خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، با حضور در منزل خانوده شهید نوروز بهار و جانباز هشت سال دفاع مقدس غلام فینی با آنها دیدار و گفتگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,
در این دیدارها، مسؤولان از روحیه استقامت، بردباری، صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران تجلیل کردند.
,
 
,
حجت الاسلام حسنی امام جماعت مسجد جامع ابوموسی در این دیدار ضمن تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا ، خون شهیدان والا مقام را مایه قوام و ثبات درخت انقلاب برشمرد و گفت: اینگونه مراسم و مناسبتها بهانه ای برای تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و ایثارگری های شهدای جان بر کف عرصه 8 سال دفاع مقدس می باشد.
,
 
,
حسنی با اشاره به نقش اساسی و سازنده ی خانواده شهدا و ایثارگران در حفظ نظام و انقلاب اسلامی، اظهار کرد: خانواده معظم شهدا و ایثارگران از بهترین مروجان فرهنگ ناب ایثار و شهادت در جامعه هستند.
,
 
,
در این دیدارها مسؤولان با اهدای لوح و هدایا از رشادت های خانواده معظم شهید نوروز بهار و جانباز سرافراز اسلام غلام فینی قشمی تجلیل و قدردانی کردند.
,
, , , , , , , , ,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه