امروز صورت گرفت؛
اعزام دانشآموزان دختر ورامین به مناطق عملیاتی جنوب کشور
فرمانده سپاه ورامین گفت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر جمعی از دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه شهرستان ورامین عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از ورامین ما؛ بعدازظهر امروز و همزمان با دهه مبارک فجر جمعی از دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه شهرستان ورامین عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,داود اصغری، فرمانده سپاه شهرستان ورامین گفت: یکی از جبهه هایی که مجموعه سپاه و بسیج در آن حضور فعال و گسترده ای پیدا کرده اند، جبهه جنگ نرم است که به توفیقات خوبی نیز در این خصوص دست یافتهاند.
,وی خاطر نشان کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تاکید کردند، استفاده از ظرفیت مناطق عملیاتی می تواند تاثیر بسیار خوب و مثبتی در ایجاد و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین نوجوانان و جوانان داشته باشد.
,فرمانده سپاه شهرستان ورامین افزود: طی برنامه ریزی های صورت گرفته با اداره آموزش و پرورش شهرستان ورامین، از ابتدای سال تحصیلی جاری گروه های مختلفی از دانش آموزان شهرستان ورامین به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور عازم شده و از آن فضای معنوی و روحانی بهره مند شدند.
,وی گفت: ظهر امروز به مناسبت دومین روز از دهه مبارک فجر نیز گروه دیگری از دانش آموزان دختر شهرستان ورامین عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.
,اصغری در پایان تصریح کرد: در این دوره بیش از ۳۵۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان های دخترانه سراسر شهرستان ورامین در قالب کاروان راهیان نور شدند.
,انتهای پیام/م 20
]
ارسال دیدگاه