فرمانده سپاه جوین:

تساهل و تسامح با جریان نفوذی خنجر زدن بر حنجره انقلاب است

تساهل و تسامح با جریان نفوذی خنجر زدن بر حنجره انقلاب است
فرملنده سپاه جوین با اشاره به اینکه درد امروز انقلاب، محافظه کاری است، گفت: امروز محافظه کاری و تساهل و تسامح با جریان نفوذی و فرصت طلبان، خنجر زدن بر حنجره انقلاب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آل نور،سرگرد پاسدار احمد ناصری موحد فرمانده سپاه جوین، شب گذشته در جمع اعضای هیِئت رزمندگان اسلام شهرستان، اظهار داشت: رزمنده تاریخ مصرف ندارد، اگر شما روزی رزمنده بودید، امروز هم رزمنده اید و سعی کنید در میدان مبارزه با دشمن و دفاع از نظام باقی بمانید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نو,

 

,

وی با اشاره به اینکه مجاهد انقلابی خستگی نمی پذیرد، افزود: امروز دشمن به دنبال تضعیف و تخریب روحیه انقلابی و نا امید کردن مردم از نظام است.

,

 

,

فرمانده سپاه جوین تصریح کرد: بسیجی ولایتمدار اهل تسامح و تساهل نیست، چرا که گاهی سکوت کردن، کنار کسیدن و دو پهلو حرف زدن کمک به دشمن و ضربه به انقلاب است.

,

 

,

ناصری موحد اذعان داشت: امروز محافظه کاری و تساهل و تسامح با جریان نفوذی و فرصت طلبان، خنجر زدن بر حنجره انقلاب است.

,

 

,

وی یادآورشد: امروز درد انقلاب، محافظه کاری است و این همان باتلاقی است که باید مراقب باشیم در آن نیافتیم.

,

 

,

فرمانده سپاه جوین با اشاره به اینکه امروز حفظ انقلاب بسیار سخت تر از دوران هشت سال دفاع مقدس است، افزود: امروز انقلاب ،از ما، حضور در صحنه، بصیرت، آگاهی و ولایتمداری می خواهد.

,

 

,

ناصری موحد در پایان گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حقوق ملت و اثبات حقانیت نظام ،  پای مذاکره رفت، اما  همه دیدیم همانطور که امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری فرمودند: آمریکا قابل اعتماد نیست و از پشت خنجر می زند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه