فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان :
انسان ها در بستر انقلاب رشد پیدا می کنند
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان بابیان اینکه انسانها در بستر انقلاب رشد پیدا میکنند، ابراز داشت: فراهم شدن زمینه انقلاب اسلامی ایران باعث شد تا ملت ایران از عزت و سرافرازی برخوردار شوند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار سید محمد تقی شاهچراغی در سومین روز ایام الله دهه فجر که به عنوان انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت نامگذاری شده بود در اولین یادواره 27 شهید والامقام پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی ( ره ) مسجد قدس دامغان به میزبانی این مسجد، ضمن گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و یاد و خاطره شهدای انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و شهدای گرانقدر مدافع حرم اظهار داشت: شهدا ی ما تقدیم جان خود امروز برای همه ما یک مدل و الگو بوده و این مدل و الگو به دیگر کشورها و مسلمانان تسری پیدا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان ؛ , تیتریک دامغان ؛ , تیتریک دامغان, .,وی اضافه کرد: شهدا بر اساس آیات و روایات در نزد خدا از یک جایگاه و مقام والا برخوردارند و نباید بپنداریم که شهدای ما مرده اند بلکه آنان زنده هستند و از نزد خدا روزی می خورند و بر همه رفتار و کردار ما نظارت دارند.
, .,فرمانده سپاه قائم آل محمد ( عج ) استان سمنان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران استمرار راه و سیره سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین ( ع ) است گفت: در بخش حامیتی نظام امروزما به برکت رشادت ها و جانفشانی های شهدا والامقام و ایثارگران حرف برای گفتن داریم.
, فرمانده سپاه قائم آل محمد ( عج ) استان سمنان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران استمرار راه و سیره سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین ( ع ) است گفت: در بخش حامیتی نظام امروزما به برکت رشادت ها و جانفشانی های شهدا والامقام و ایثارگران حرف برای گفتن داریم., فرمانده سپاه قائم آل محمد ( عج ) استان سمنان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران استمرار راه و سیره سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین ( ع ) است گفت: در بخش حامیتی نظام امروزما به برکت رشادت ها و جانفشانی های شهدا والامقام و ایثارگران حرف برای گفتن داریم,وی یاد آور شد: شهدای ما نماد واقعی شرافت و بزرگی هستند و این موضوع مهم و بزرگ را در عمل و با حضور داوطلبانه خود در جبهه های نبرد با کفار و دشمنان ثابت کردند.
, .,فرمانده سپاه قائم آل محمد ( عج ) استان سمنان با اشاره به اینکه ما هیچ راهی نداریم جز ایستادگی در مقابل دشمنان و ادامه دادن راه و استمرار مسیر و خط شهدا افزود: همه باید با تمسک به خون پاک و مطهر شهدا راه و مسیر انقلاب اسلامی ایران را با تبعیت و پیروی از فرامین فرمانده معظم کل قوا طی و از دستاوردهای عظیم انقلاب حراست و پاسداری کنیم.
, .,وی با گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: امام ( ره ) با دستانی خالی و پشتوانه و همراهی عظیم ملت ایران رژیم پهلوی را شکست داد و در زباله دان تاریخ انداخت و قدرت آنان را در هم شکست و پیروزی بزرگ حق علیه باطل را به ملت فداکار و رشید ایران هدیه داد و انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساند.
, .,شاهچراغی اضافه کرد: انسان ها در بستر انقلاب رشد پیدا می کنند و با وجود و فراهم شدن زمینه انقلاب اسلامی ایران بود که ملت ایران از عزت و سرافرازی برخوردار شدند و شهدای گرانقدر ما نیز در اثار گذاری این انقلاب از یک نقش و تاثیر گذاری فراوانی برخوردار بودند.
, .,وی تصریح کرد: دشمنان و بد خواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام قد در مقابل ما ایستادند و به ایمان و اعتقادات ما ضربه وارد می کند و ما باید بیش از گذشته و با تمام توان و نیرو باید در مقابل ترفندها و دسیسه های دشمنان مقاومت و ایستادگی کنیم و آنان را در اهدافشان ناکام بگذاریم.
, .,این فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس با اشاره به حضور همیشگی ملت ایران در تمام صحنه های سیاسی و اجتماعی کشور افزود: حمایت و همراهی همیشگی ملت رشید و آگاه ایران اسلامی با دارا بودن ایمان و باورهای قلبی در دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن همیشه در صحنه ها حضوری خوب و چشمگیر دارند و این موضوع را برای همیشه ثابت و به رخ جهانیان کشیدند.
, .,وی گفت: وظیفه داریم راه و خط شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را ادامه دهیم و فرهنگ شهید و شهادت، جهاد و ایثار را در جامعه تقویت و گسترش دهیم و برگزاری یادواره های شهدا که از ضرویات جامعه ما بوده در خور شان و مقام والای شهدا برگزار کنیم.
, .,در این آیین روحانی و معنوی که همراه بوی شهید و شهادت همراه بود فرماندار، روحانیان، خانواده معظم و گرانقدر شهدا و ایثارگران، فرماندهان و پرسنل نیروهای نظامی و انتظامی، قشرهای مختلف مردم حضور داشتند حاج حسین کریمی از مداحان آل الله از مازندران به مداحی پرداخت.
, .,,
,
انتهای پیام /
, انتهای پیام /, انتهای پیام /]
ارسال دیدگاه