رئیس پلیس راهور هرمزگان:

توقیف پژو 405 با 80 میلیون ریال خلافی در بندرعباس

توقیف پژو 405 با 80 میلیون ریال خلافی در بندرعباس
رئیس پلیس راهور استان از توقیف یک دستگاه پژو405 با 80 میلیون ریال خلافی پرداخت نشده و 113فقره تخلف در شهرستان بندرعباس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ محمدباقر سلیمی، رئیس پلیس راهور هرمزگان گفت:ماموران پلیس راهور شهرستان بندرعباس دراجرای طرح کنترل ترافیک درون شهری ، یک دستگاه پژو405 را به علت تخلف از قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی متوقف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, ؛ محمدباقر سلیمی، رئیس پلیس راهور هرمزگان گفت:ماموران پلیس راهور شهرستان بندرعباس دراجرای طرح کنترل ترافیک درون شهری ، یک دستگاه پژو405 را به علت تخلف از قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی متوقف کردند.,

 

,

وی افزود: در استعلام انجام گرفته از خودروی توقیفی مشخص شد این خودرو 80 میلیون ریال خلافی و جریمه پرداخت نشده و 113 مورد تخلف درکارنامه دارد و بیشترین تخلفات آن سرعت و سبقت غیرمجاز بوده است.

,

 

,

رئیس پلیس راهور هرمزگان تصریح کرد: در این ارتباط ضمن اعمال قانون راننده متخلف، خودروی وی نیز برای سیر مراحل قانونی تا زمان پرداخت جرائم معوقه توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.

,

 

,

سلیمی خاطرنشان کرد: پلیس در راستای برقراری امنیت و آسایش شهروندان طرح ارتقاء ترافیکی را به موقع اجرا و با رانندگان متخلف در راستای پیشگیری از حوادث و سوانح جانی و مالی قانونی برخورد خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه