پدر عمو پورنگ در گذشت+عکس

پدر عمو پورنگ در گذشت+عکس
داریوش فرضیایی با انتشار این عکس در شبکه اینستاگرام از درگذشت پدرش خبر داد و نوشت: «پدر عزیزم تولدت مبارک ؛ خوش بحالت که زنده شدی و ما همچنان مرده در این دنیای بی ارزش غوطه وریم.. شادی روح همه رفتگان صلوات»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، در بیوگرافی داریوش فرضیایی آمده است: وی متولد اول مرداد ۱۳۵۲ در تهران است. مادرش گیلانی و پدرش ترک آذری هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

از سال ۱۳۷۳ و در ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد. پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپ‌های مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها «گل پسر» و «ننه بلقیس» بود. با برنامه او «ما و شما» که به کارتون‌های درخواستی بچه‌ها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد.

,

http://cms.jamejamonline.ir/Media/Image/1393/03/29/635388126340238430.jpg

, http://cms.jamejamonline.ir/Media/Image/1393/03/29/635388126340238430.jpg,

حدود هزار نفر از اعضای اینستاگرام در کامنت هایشان فوت پدر را به عموپورنگ تسلیت گفته اند. در یکی از این پیام ها آمده است: «عمو ما عادت نداریم گریون ببینیمتا....محکم باش» فرد دیگری هم نوشته است: «من رفتم شاید چند روز توی ایستاگرام نیام آخه ناراحتیه عمو رو که می بینم طاقت نمیارم». سایت «جام جم سیما» ضمن عرض تسلیت به مجری توانمند تلویزیون برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجری جزیل آرزو دارد. (جام جم سیما)

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه