اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عید در راه است، مهربانی هدیه کنیم

عید در راه است، مهربانی هدیه کنیم
به مناسبت دهه فجر، کمپین مردمی عید مهربانی به منظور تامین مایحتاج ضروری شب عید خانواده‌های نیازمند، راه‌اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گراش نما: در روزهای آخر سال، بخش زیادی از نیازمندان، سفره‌های عید‌شان رنگی نیست، دست‌شان تنگ است یا سایه خانواده‌ای بر سر ندارند. ممکن است روی تخت بیماری باشند و هزینه‌های درمانی برای آنها دردی دو چندان شده باشد. این‌بار نیز دست‌های مهربان و باسخاوت است که برای رفع محرومیت و کمک به اقشار نیازمند به ویژه زنان بی‌سرپرست و کودکان نیازمند، پیشقدم می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گراش نما,

شهابی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) می‌گوید: از بهمن تا پایان اسفند ماه امسال کمیته امداد حضرت امام(ره) گراش با همراهی مرکز نیکوکاری حضرت ولی عصر(عج)، موسسه خیریه امام علی(ع)، اقدام به ارائه خدمتی جدید در قالب تهیه یک هزار بسته ارزاق ویژه عید نوروز، تحت عنوان «بسته‌های مهربانی» نموده است، تا با توزیع در بین خانوارهای نیازمند شهرستان، گامی در جهت زدودن غبار فقر و محرومیت برداریم.

,

مدیر امداد گراش تصریح کرد: مردم ما همیشه در کار خیر پیش قدم هستند اما نیاز دارند تا راه درست و قابل اعتمادی را برای کمک به نیازمندان پیدا کنند. خیرین می‌توانند با تامین هزینه تهیه یک یا چند بسته مهربانی، نقش خودشان را در این امر خطیر ایفا کنند. ضمن این که این نهاد با دارا بودن بانک اطلاعاتی قوی از نیازمندان شهرستان، آماده توزیع در اسرع وقت این هدایا در بین نیازمندان است.

,

شهابی در پایان گفت: بسته‌های مهربانی به دو صورت نقدی در قالب کارت هدیه بانکی و بسته‌های ارزاق و پوشاک می‌باشد که ارزش ریالی هرکدام از این بسته‌ها، ۵ میلیون ریال است.» شماره ‌حساب ۰۱۰۵۶۷۶۴۴۳۰۰۸ برای مشارکت در این طرح خیرخواهانه در نظر گرفته شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه