با حضورمدیریت شعب بانک کشاورزی کردستان:
بانک کشاورزی بخش بلبان آباد دهگلان افتتاح شد
با حضورمدیریت شعب بانک کشاورزی کردستان و مسئولان شهرستان دهگلان بانک کشاورزی بخش بلبان آباد دهگلان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، با حضور مدیریت شعب بانک کشاورزی کردستان و مسئولان شهرستان دهگلان بانک کشاورزی بخش بلبان آباد شهرستان دهگلان افتتاح شد.
اسعد فهیمی مدیر شعب بانک کشاورزی استان کردستان در آئیین افتتاح بانک کشاورزی بخش بلبان آباد گفت: این منطقه، منطقه محرومی است و ما می خواهیم خدمات بانکی در اینجا توسعه یابد و بانک کشاورزی کارش تخصصی و در زمبنه کشاورزی فعالیت می کند.
وی ا فزو: آنچه از اینجا بعنوان سپرده گرفته می شود ما دو برابربه آن اضافه کرده و در بخشهای تولید در استان سرمایه گذاری می شود که بیشتراز 95 درصد آن وارد بخش تولید می شود.
فهیمی گفت: پارسال بیشتر از 570 میلیارد تومان به 41 هزار فقر در استان پرداخت شده و امسال تا الان 5 هزار میلیارد تومان با 33 هزار پرونده پرداخت شده است وامیدوارم که تا پایان سال به 6هزار میلیارد تومان برسد.
مدیر شعب بانک کشاورزی کردستان گفت: در شهرستان قروه این طرح با 40 میلیارد تومان با همکاری بنیاد مستضعفان راه اندازی شده که برای 200 نفر ایجاد اشتغال نماید زیرا در استان کردستان افراد بیکار بسیار زیاد است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه