نائب رئیس شورای شهر دیر خبر داد؛

افتتاح پروژه های عمرانی به مناسبت دهه مبارک فجر در دیر

افتتاح پروژه های عمرانی به مناسبت دهه مبارک فجر در دیر
نائب رئیس شورای اسلامی شهر دیر از افتتاح 5 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد 900 میلیون تومان در سطح شهر دیر توسط شهرداری بندر دیر به مناسبت دهه مبارک فجر خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقه کنگانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مطاف24، اظهار داشت: به مناسبت ایام مبارک دهه فجر و پیروزی غرور آفرین انقلاب اسلامی 5 پروژه عمرانی در سطح شهر دیر به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطاف24,

وی گفت: این پروژه‌ها شامل احداث تندیس آزادی، بلوار معلم، میدان معلم، زمین چمن مصنوعی، خیابان شهید خالدی است که در دهه فجر به بهره برداری رسید.

,

کنگانی گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر 1 میلیارد 900 میلیون تومان از محل اعتبارات داخلی شهرداری و استانی احداث شده است.

,

نائب رئییس شورای شهر دیر در پایان خاطر نشان کرد: تدارکی که در خصوص سایر پروژه‌های در دست احداث، پیش‌بینی شده است، مصمم هستیم که مسیر تحول عمرانی و اجتماعی شهر دیر را قوت ببخشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه