گریه های سیاسی بر تابوت کولبران
سعید جوادپور (کارشناس مسائل سیاسی)در یادداشتی به موضوع کولبران اشاره کرده و آن را در اختیار ما گذاشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر،اتفاقات تلخی را ظرف چند ماه اخیر در کشورمان شاهد بودیم از حادثه قطار تبریز به مشهد تا پلاسکو و کشته شدن نفر۴ کولبر که هر کدام تراژدی های غمناکی را برای مردم و کشورمان رقم زد که دل هر انسان آزاده ای را به درد آورد. یکی در آتش بی تدبیری مسئولی سوخت و دیگری سوخت تا دیگران نسوزند و دیگری برای امرار معاش خانواده جان خویش را نثار کرد و همه در یک نکته مشترک بودند که هیچ راهی بی مرگ نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,در این میان کسانی هستند که نه تنها مرگ را فراموش کردند بلکه از مرگ افراد برای تداوم حیات سیاسی خود بهره می گیرند. در این مسیر با فراهم شدن شرایط، خوراک تبلیغاتی برای بازی های سیاسی مهیا می شود و رقبا برای بهره گیری بیشتر به صورت خستگی ناپذیری قوی سبقت از همدیگر می ربایند و علی رغم اینکه خود دربوجود آمدن این اتفاقات چندان هم بی تقصیر نیستند شروع به فرافکنی و انداختن توپ سیاسی در سبد طرف مقابل می کنند که متاسفانه این شیوه در کشورمان تبدیل به یک روند مرسوم سیاسی شده است.
,نمونه عینی و مشهود این قضیه اتفاقی است که متاسفانه جان ۴ نفر از کولبران را گرفته است همه قاعدتا متاثر و ناراحت شدند ولی باید این واقعیت را پذیرفت که چنین اتفاقاتی در هر عصری و مصری اتفاق می افتد و نمونه مشابه آن هم ریزش بهمن در جاده آبعلی دماوند بود که چند نفر از هموطنانمان جان خودشان را از دست دادند. نمونه های مشابه چنین اتفاقاتی را در هر شهر و منطقه ای می توانیم شاهد باشیم که عزم مسئولین را می طلبد تا از وقوع چنین اتفاقاتی جلوگیری نمایند ولی آنچه در مواجهه با این اتفاق شاهد بودیم نوع کنش سازمان یافته ای بود که در نوع خود حائز اهمیت است در این جریان از دهیار گرفته تا نمایندگان حاضر و حتی نمایندگان ادوار گذشته شروع به نامه نگاری کردند تا جایی که بعضی ها مثل نماینده سابق پیرانشهر برای استفاده بیشتر و بهینه از فرصت فراهم شده به جای یک نامه دو نامه سرگشاده به ریاست محترم جمهور می نویسد! نماینده فعلی پیرانشهر و سردشت به استاندار آذربایجان غربی شدیدا متعرض می شود چنان هجمه ها سنگین و سازمان یافته شکل می گیرد که گویی عمد یا قصدی باعث ریزش بهمن شده است عده ای نماینده معلوم الحال کما فی السابق مشغول جمع کردن امضا از نمایندگان کرد می شوند و آنها را متقاعد می کنند تا به نوعی درصدد محکوم نمودن این اتفاق کاملا طبیعی برایند. در این میان نماینده شهرستان نقده نیز از قافله عقب نماند و از سر تعهد و دلسوزی یا شاید هم برای بهره مندی بیشتر نسبت به دیگر نمایندگان دوباره طرح دیگری را به صورت دو فوریتی به نام حمایت از کولبران را پیگیری کرده و تاکنون ۳۰ تا امضا هم جمع کردند تا نوع نگاه به مرزها را از نگاه امنیتی خارج کنند و صرفا با نگاه اقتصادی به مرز نگاه نمایند.
,تاکید بر این نیست و نبوده که نمایندگان مجلس بی اعتنا به کشته شدن چند کولبر هموطن باشند که این وظیفه همه ماست ولی سوال اینجاست که چرا این واکنش و موج سازی وسیع رسانه ای را در شرایط مشابه شاهد نبودیم چرا در حمله گروههای تروریستی به مردم مظلوم و یا ترور مردم مسلمان کرد و ترک که تنها جرمشان وابستگی و اعتقاد به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بود که از آخرین نمونه آن هنوز یکسال نگذشته شاهد ناراحتی و حساسیت و تشکیل کمپین نمایندگان محترم نبودیم؟
,لذا به نظر می رسد این نحوه غش کردن برای یک امر طبیعی، رنگ بوی سوء استفاده ابزاری، پوپولیستی و مردم فریبی دارد و از جنس نامه نگاری به آقای بان کی مون در مورد محکومیت دمیرتاش قابل ارزیابی است زیرا انتظاری که در مواجه با چنین اتفاقاتی مرسوم بوده و معقول هم به نظر می رسید همدردی انساندوستانه می باشد نه موضع گیری های رسمی سیاسی و نامه نگاری به رئیس جمهور و شورای امنیت و حمله به استاندار.
,نماینده گان محترم باید بدانند به عنوان افرادی که در درون نظام فعالیت و مسئولیت دارند باید در مقام پاسخگویی برآیند نه اینکه با رویکرد تهاجمی اقدام به فرافکنی نمایند و در مقام یک قانونگذار، به قانون مصوب خویش در سال ۹۲ در خصوص کولبران بی اعتنا شده و اینگونه طلبکارانه موضع بگیرند زیرا شما نیک می دانید که حادثه مذکور نه در زمان مورد تایید قانون نه در مکان مورد تایید بوده است پس یا قانونی که گذاشته اید اشکال دارد که باید پاسخگوی افکار عمومی باشید یا این هیاهویی که به راه انداخته اید نوعی فرار به جلو برای عدم پاسخگویی محسوب می شود در غیر اینصورت انتقادات شما جنبه غیر قانونی و صرفا یک موضع گیری سیاسی است .
,جناب آقای حسین زاده، شما در حال تدارک یک طرح دو فوریتی هستید که به جای نگاه امنیتی بر مرزها به دنبال نگاه صرفا اقتصادی برای حل معضل کولبران است؛ آیا این طرح غیر کارشناسانه شما افتادن از طرف دیگر بام نخواهد بود؟
,امروز ایران در وسط جهنم تروریسم توانسته امنیت را برای شهروندان خود تامین کند و خیلی از تروریستها مترصد فرصتی برای نفوذ به داخل ایران هستند شما چطور به همین زودی حادثه درگیری اشنویه و ترور دو نفر از هموطنانمان توسط تروریستها را فراموش کردید یا حضور آنها نمی تواند به زعم شما مشکل امنیتی باشد؟!
,شما در مراسم تشییع شهدای ترور اشنویه تشریف نداشتید که ببینید چگونه سبکبال و غریبانه پر گشودند شما از سوگواری فرزندان بی پدر در سکوت مطلق گذر کردید و برای شان از سر عدالت اشکی نریختید! چون به نظر می رسد چنین کارهایی برای حضرتعالی کارکرد و صرفه سیاسی نداشت؟ چنین رفتارهای ناپخته و احساسی سیاسی دور از شان نمایندگی بوده در ذات خود باعث تضعیف نهادهای نظام و علی الخصوص مرزبانان قهرمان کشورمان خواهد شد چون بهانه به دست عده ای می دهد که بخواهند در هر زمان و در هر مکان و فراقانونی از شرایط سو استفاده نمایند و دشمنان نظام هم از فرصت بوجود آمده بهره برداری امنیتی لازم را خواهند برد.
,در پایان گرامی می داریم یاد و خاطره فرمانده شهید پاسگاه مرزی تمرچین که بطور وحشیانه ای با ۳۰ ضربه چاقو به طور غریبانه ای در مرز جان داد تا درس پایبندی به قانون و اولویت حفظ مرز حتی با نثار خون را برای تمامی مسئولین گوشزد نماید و کسی برایش کمپین حمایت تشکیل نداد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه