فرماندار شهرستان سامان:
بخش زاینده رود نگین شهرستان سامان است
فرماندار شهرستان سامان با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های بخش زاینده رود و وجود سه روستای هدف گردشگری در این بخش گفت: بخش زاینده رود نگین شهرستان سامان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سامان ما، سعید صالحی در آیین افتتاحیه جشنواره دستاورد های جامعه زنان شهرستان سامان با بیان اینکه شهرستان سامان نگین چهارمحال و بختیاری و بخش زاینده رود بوده و با پتانسیل ها و ظرفیت های گردشگری و تولیدات کشاورزی و... نگین بخش زاینده رود است، اظهار داشت: سه روستای هدف گردشگری سوادجان، دشتی و روستای یاسه چاه که در فهرست آثار ملی ثبت شده است در این بخش هستند.
صالحی با بیان اینکه د بخش زاینده رود تمامی تلاش ها و کوشش مردم در راستای تولید و اشتغالزایی است، عنوان کرد: مردمان بخش زاینده رود سهم به سزایی در طول انقلاب و بعد از انقلاب در جهت اقتصاد داشته اند.
وی با بیان اینکه شهرستان سامان ۱۴ درصد تولید بادام را در سطح استان و کشور دارا است، بیان داشت: در زمینه تولید و اشتغال زنان این شهرستان و بخش زاینده رود هم پای مردان در صحنه حضور دارند.
صالحی افزود: تمامی موفقیت ها که برای شهرستان و بخش زاینده رود وجود دارد در جهت این است که زنان این شهرستان دوشادوش مردان در همه صحنه ها حضور پررنگ دارند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/,
ارسال دیدگاه