بلوک زایمانی بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند افتتاح شد

بلوک زایمانی بیمارستان امام هادی (ع) فراشبند افتتاح شد
در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، صبح امروز بلوک زایمانی بیمارستان امام هادی(ع) فراشبند از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح و به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنخل بیدار، در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، صبح امروز بلوک زایمانی بیمارستان امام هادی(ع) فراشبند از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح و به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند در این آیین اظهار داشت: همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش نرخ سزارین و با توجه به کمبود فضای بخش بلوک زایمان بیمارستان، عملیات بهسازی و توسعه فضای فیزیکی بلوک زایمانی بیمارستان از سال 94 به متراژ 300 متر مربع توسعه و 260 متر مربع بهسازی انجام شد.

,

, ,

دکتر "مسعود جوکار" عنوان کرد: برای ساخت، بهسازی و توسعه این بلوک‌ زایمانی 7 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

,

وی افزود: طرح تحول نظام سلامت فرصتی برای بهبود شرایط بهداشت و درمان ایجاد کرد تا بر این اساس هتلینگ بیمارستان‌ها، تجهیزات پزشکی، جذب پزشکان مقیم و جبران کمبود نیروی انسانی عملیاتی شد.

,

 جوکار، با اشاره به ضرورت ایجاد فرهنگ انجام زایمان طبیعی در مادران باردار افزود: ایجاد بلوک‌های زایمانی سبب می‌شود تا مادران تحت نظر پزشکان متخصص زایمان بدون درد و ایمن داشته باشند.

,

وی ادامه داد: از این پس ظرفیت پذیرش چند زایمان به صورت همزمان در این بیمارستان وجود دارد.

,

این پروژه عمرانی به دست پدر نخستین شهید مدافع حرم در شهرستان فراشبند شهید "حجت باقری" و با حضور بخشدار مرکزی و تنی چند از مسوولین شهرستان افتتاح شد.

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه