امام جمعه موقت سمنان:
نیروی هوایی در ۱۹ بهمن ۵۷ بهترین مسیر را انتخاب کرد
امام جمعه موقت سمنان گفت: نیروی هوایی در 19 بهمن 57 بهترین مسیر را انتخاب و نقش خود را در همه صحنه های کشور ایفا کرد و این روز، روزی به یادماندنی و شیرین در اذهان همه مسئولان و مردم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمدپناهی در گفتگو با خبرنگار قومس با بیان اینکه 19بهمن ماه سال 57، روز حماسه ادای احترام شورآفرینان نیروی هوایی در حضور امام (ره) بود اظهار کرد: در این روز همافران در انقلاب اسلامی ماندگار شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گفتگو با خبرنگار قومس, 19, .,وی با اشاره به اینکه نیروی هوایی ارتش با شجاعت و آگاهی در این روز تاریخی علیه ظلم و ستم طغیان کرد تصریح کرد: ارتش در این روز به یادماندنی، به صفوف اسلام و مردم پیوست و ملت را در ادامه مبارزه دلگرم تر کرد.
,امام جمعه موقت سمنان اضافه کرد: ارتش در خدمت آرمان های انقلاب درآمد و این امر، به دلیل تحولی بود که امام راحل(ره) و انقلاب در روح انسان ها بوجود آورده بود .
,احمدپناهی ابراز کرد: بهترین و عظیم ترین کاری که می توانست در آن زمان روحیه انقلابیون را تقویت کند و مقاومت دولت بختیار را در هم شکند؛ اقدامی بود که توسط دلاورمردان نیروی هوایی انجام شد.
, .,وی با بیان اینکه این حرکت به موقع نیروی هوایی باعث شد تا مقاومت و ایستادگی در پادگان نیروی هوایی بروز پیدا کند اذعان کرد: مردم به دفاع از نیروی هوایی در اطراف پادگان جمع شدند و این حرکت مهم، در روند پیروزی انقلاب سرعت بخشید.
, .,امام جمعه موقت سمنان با اشاره به فرموده امام (ره) گفت: "نیروی هوایی، نیروی الهی است " و خاطرنشان کرد: آنچه که تا امروز انقلاب اسلامی را سرپا نگهداشته است و ارتش و نیروی مسلح را در مسیر انقلاب موفق کرده است، بعد معنوی انقلاب بوده که به عنوان خمیر مایه حرکت خودش را نشان داده است و معنویت انقلابی که در جوانان ما بود باعث شد تا این کشور پیروز باشد.
, .,حجت الاسلام احمدپناهی با بیان اینکه ما قدردان این باور دینی نظامیان و نیروی هوایی هستیم گفت: این نیروها در حال حاضر به بهترین شکل انجام ماموریت می کنند و صفوف فشرده و حضور هوشیارانه آنها در هشت سال دفاع مقدس موجب شد در کنار سایر نیروهای نظامی ، حماسه های بزرگی آفریده شود.
,وی با اشاره به اینکه هم اکنون ما به عنوان مقتدرین و امن ترین کشور در دنیا مطرح می باشیم خاطرنشان کرد: باید همواره توانمندی و هوشیاری ما با خلوص ، جدیت و تداوم بیشتر ادامه پیدا کند.
, .,امام جمعه موقت سمنان تاکید کرد: اگر امروز دشمن، قدرت دهن کجی به ملت ایران اسلامی را ندارد، دلیل جز وجود پشتوانه قوی نظامی که تحت رهبری های فرزانه فرماندهی معظم کل قواست ندارد.
,احمدپناهی با بیان اینکه هراس دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از این موضوع است که قدرت در دست اهل قرار دارد عنوان کرد: امام علی(علیه السلام) در جنگ های زیادی در راه اسلام شرکت کرد، اما ضربه ایی که در جنگ خندق به فرق عمرو بن عبدودزدآهنگ دیگری داشت.
,وی با اشاره به اینکه این ضربه در واقع، ضربه ای بر سر تمامیت کفر بودافزود: نیروی هوایی هم در انقلاب و هم در دوران دفاع مقدس توانست با حضور به موقع هنر آفرین باشد.
,امام جمعه موقت سمنان در پایان خاطرنشان کرد: نیروی هوایی در 19 بهمن 57 بهترین مسیر را انتخاب و نقش خود را در همه صحنه های کشور ایفا کرد و این روز، روزی به یادماندنی و شیرین در اذهان همه مسئولان و مردم شد.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه