احتمال خاموشی‌های ناخواسته در تبریز

احتمال خاموشی‌های ناخواسته در تبریز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز نسبت به خاموشی احتمالی در شهر تبریز هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار ،افشین روشن میلانی در نشست مشترک فرمانداران و مدیران صنعت برق استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود: با افزایش دمای هوا و پیک مصرف در روز نسبت به شب در استان مصرف انرژی برق هم افزایش یافته که استفاده از کولرهای پرمصرف یکی از عوامل اصلی این افزایش است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,
 
,
وی از افزایش هفت درصدی پیک مصرف برق در آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: بر این اساس 2600 مگاوات محدودیت تولید داریم که می‌توانیم آن را مدیریت کنیم.
,
 
,
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از مردم خواست در ساعت‌های پیک مصرف از برق کمتر استفاده کنند و در مصرف بهینه برق برای جلوگیری از خاموشی مسئولان را یاری کنند.
,
 
,
میلانی همچنین افزود: صنایع و کارخانه‌ها هم در صورت مصرف بهینه و کاهش مصرف برق مشوق‌هایی را دریافت خواهند کرد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه