همزمان با دهه مبارک فجر؛
اعزام اکیپ بهداری به مناطق محروم و عشایری
همزمان با دهه مبارک فجر هفتمین اکیپ بهداری به مناطق محروم و عشایری اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلیبر خبر، همزمان با آغاز سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی، با همکاری معاونت بهداشت و درمان سپاه عاشورا، سازمان بسیج عشایری سپاه عاشورا، حوزه عشایری حضرت عباس ( ع ) ناحیه کلیبر و اداره کل امور عشایری استان آذربایجان شرقی، هفتمین اکیپ بهداری را به مناطق محروم و عشایری اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر,در این اعزام علیرغم بارش شدید برف به اندازه نیم متر، و بسته بودن تمام راههای مواصلاتی عشایری با حضور پزشکان در قشلاقات صعب العبور بیماران عشایر مورد مداوا قرار گرفتند.
,لازم به ذکر است که در این ماموریت و محرومیت زدایی تعداد ۱۵۰ نفر از عزیزان مورد مداوا شدند و حداقل ۴۰ میلیون ریال دارو بصورت رایگان در اختیار عشایر قرار گرفت.
,“اسرافیل نژاد” مسئول سازمان بسیج عشایری استان یادآور شد: اطلاعاتی که در راستای بیماری های موجود در منطقه هست بیشتر مربوط به بیماری چشم می باشد؛ که با عنایت سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا یک اکیپ تخصصی چشم پزشکی به منطقه عشایری اعزام خواهد شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه