به مناسبت دهه فجر
برگزاری صبحگاه نیروهای نظامی و انتظامی در گمیشان + تصاویر
صبح امروز صبحگاه نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان گمیشان به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ساحل گمیشان ، مراسم صبحگاه مشترگ نیروهای مسلح شهرستان گمیشان با حضور ائمه جمعه و روحانیون و فرماندار گمیشان ، فرمانده سپاه ناحیه گمیشان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ساحل گمیشان,سرهنگ باقر رحمانی فرمانده سپاه ناحیه گمیشان ضمن تبریک دهه مبارکه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا گفت : دشمنی بدخواهان و در راس آنان آمریکا همچنان ادامه دارد زیرا آناها اساسا با نگرش و اهداف و ماهیت انقلاب ما مشکل دارند.
,وی ادامه داد:در حال حاضر کشورهای زیادی با نام جمهوری اسلامی فعالیت دارند ولی عملا در خدمت منافع آمریکا هستند و از اسلام فقط یک نام و پوستین را یدک میکشند و این چیزی است که آمریکا به خیال خام خود از کشور ما می خواهد و تا هر زمان که ما نگرش انقلابی و اسلامی وضد اسنکباری و استعماری داشته باشیم دشمنی آمریکا ادامه دارد.
,رحمانی در ادامه افزود: جنگ سخت و دوران دفاع مقدس تنها یک جبهه جنگ دشمن بود و دشمنان قسم خورده ما نمام راهها را برای نفوذ و ضربه زدن به کشور به کار میگ یرند و باید همه ما هوشیار باشیم و به خصوص با جنگ فرهنگی که امروزه دشمنان به راه انداختند مقابله کنیم .
,,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه