مدیر عامل جمعیت هلال احمر خبر داد:
توزیع ۳ تن تغذیه اضطراری در روستاهای دلفان با بالگرد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: ۳ تن تغذیه اضطراری با بالگرد بین روستای محاصره شده در برف شهرستان دلفان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صارم رضایی در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: درپی بارش برف سنگینی که منجر به قطع شدن راه ارتباطی بعضی از روستاهای میربگ جنوبی و اتیوند جنوبی و کاکاوند غربی شهرستان دلفان شده است امداد هوایی هلال احمر لرستان امروز 3 تن تغذیه اضطراری را توزیع کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی افزود: با توجه به قطعی راه ارتباطی و مشکلات دارویی و غذایی مردم منطقه و با پیگیری های نماینده محترم مجلس و فرماندار محترم شهرستان دلفان اقلام مورد نیاز این روستاها از قبیل برنج و روغن و شکر و قند و چای و انواع کنسروجات و حبوبات و مرغ بصورت بسته بندی شده به تعداد 256 خانوار از طریق بالگرد هوایی وپرسنل وامدادگران جمعیت هلال احمر شهرستان دلفان در بین روستاهای حادثه دیده پخش شد.
,

, مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان بیان کرد: تغذیه اضطراری صورت گرفته در روستاهای انبارته، گورمحمد، حاجی آباد تیزاب، کاظم تیزاب، علی آباد تیزاب، گچ بندی، دولبید و کریم آباد سرکشی و ورن شاخ رزله توزیع گردید.
,,
رضایی تصریح کرد: این اقلام بین جمعیتی بالغ بر یک هزار و 287 نفر توزیع شده است.
,,
وی از آمادگی بالای جمعیت هلال احمر در برخورد با حوادث گوناگون خبر داد و گفت: هم اکنون هلال احمر لرستان با تشکیل تیم های امداد هوایی، کوهستان، جاده، سیلاب، حمایت روانی، آور برداری و اسکان اضطراری آماده امداد رسانی در هر شرایطی است.
,,
مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان اظهار کرد: سامانه امدادی 112 جمعیت هلال احمر استان نیز در هر ساعتی آماده پاسخگویی به مردم عزیز استان و امداد رسانی در حوادث احتمالی خواهد بود.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه