رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان اصفهان:
کارکنان ناجا مجاهدان خستگیناپذیرند/ همه افتخارت کشور وامدار خون شهدا است
حجتالاسلام عادل پور گفت: امروز عزت، آبرو، شرف، بزرگی و همه افتخارات کشور ما بهواسطه خون مطهر همین شهدا است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحبنیوز، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان اصفهان در خصوص شهادت اخیر یکی از مأموران وظیفه شناس این فرماندهی تأکید کرد: شهادت آرزوی بزرگ مردان خوب خدا بوده و هست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحبنیوز,حجتالاسلام محمدحسین عادل پور بابیان اینکه شهادت افتخار بزرگی برای محافظان امنیت جامعه است، گفت: مأموران نیروی انتظامی برای حفظ و حراست از امنیت جامعه و پاسداری از ارزشهای دینی حتی از جان شیرین خود هم گذشت میکنند.
,وی کارکنان نیروی انتظامی را مجاهدان خستگیناپذیر توصیف و اظهار کرد: همه این افراد از جمله کسانی هستند که در آرزوی رسیدن به شهادت و این فیض عظما را دارند.
,رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به مراسم تشییع پیکر پاک و منور شهید «مهدی محمدی» که صبح امروز با شکوه هر چه تمامتر برگزار شده بود، گفت: امروز هم ناراحت و هم خوشحال هستیم، ناراحت به خاطر از دست دادن یک رزمنده شجاع و از اینکه این رزمنده به آرزوی خود رسید خوشحال هستیم.
,حجتالاسلام عادل پور تأکید کرد: امروز عزت، آبرو، شرف، بزرگی و همه افتخارات کشور ما به واسطه خون مطهر همین شهدا است.
,وی شهدا را رهروان حقیقی انبیا، ائمه معصومین و سید و سالار شهیدان علیهالسلام خواند و افزود: شهادت آخرین و بزرگترین آرزوی مردان خوب خدا است.
,رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه همیشه دشمنان و افراد فاسد در کمین مردان خدا هستند، گفت: با توجه به مأموریت های نیروی انتظامی شهادت یا زخمی شدن در راه خدا همیشه برای کارکنان این نهاد متصور هست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه