مدیر جهاد کشاورزی کاشمر:

کشت گیاهان دارویی در کاشمر توسعه داده می‌شود

کشت گیاهان دارویی در کاشمر توسعه داده می‌شود
ترویج و توسعه کشت گیاهان دارویی در اولویت برنامه های جهادکشاورزی کاشمر قرار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس سید ابوالقاسم موسوی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر در گفتگو با کاشمربصیر گفت: در سال زراعی جدید کشت گیاهان دارویی با هدف اقتصادی کردن بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح شهرستان و به ویژه بخش کوهسرخ توسعه داده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

وی افزود: این طرح با همکاری ایستگاه تحقیقات کشاورزی، شرکت گیاهان دارویی معطر پرند و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر اجرایی خواهد شد.

,

موسوی ادامه داد: گونه های گیاهی همچون گل محمدی، زرشک، سنجد، گلرنگ، مریم گلی، آویشن و ترخون از مهمترین گونه هایی است که کشت آن در شهرستان ترویج خواهد شد.

,

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: آموزش کشاورزان با شیوه های تولید و بازاریابی از دیگر برنامه های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برای ترویج کشت گیاهان دارویی در کاشمر است.

,

موسوی تأکید کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب و همچنین وجود خرده مالکی شدید و وجود کارخانه سورت و بسته بندی گیاهان داروئی معطر پرند در شهرستان، ترویج کشت گیاهان دارویی به منظور درآمدزایی برای کشاورزان و استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی شهرستان، یکی از اولویت های شاخص در برنامه های جهادکشاورزی کاشمر محسوب می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه