در یک تودیع و معارفه
صندلی لرزان دانشگاه آزاد یاسوج و نماینده ای با پای شکسته
پس باید دید و نشست که آیا بعد از سه سال و اندی که صندلی لرزان این دانشگاه مدیران زیادی را برکنار و یا آنها را وادار به استعفا از مدیریت آن کرده است می تواند در برهه کنونی که مدیری بومی به نام آرمین محمودی سکان این کشتی پر متلاطم را گرفته است به ساحل آرامش برساند یا نه؟
, دانشگاه آزاد یاسوج که در طی چند سال اخیر از عمر دولت تدبیر با فراز و فرودهای بیشماری روبه بوده رنگ چندین مدیر از سلایق خاص را به خود دیده است که نشان دهنده تزلزل و بی ثباتی مدیریت در این مرکز علمی دانشگاهی است.
,تا سه نشه بازی نشه
,این مرکز علمی که به عنوان بزرگترین مرکز دانشگاهی استان از آن یاد می شود در سه سال اخیر و در مدیریت میرزاده بر مسند دانشگاه ازاد کشور آماج تغییرات گسترده بوده به گونه ای که در سه سال سه مدیر را به خود دید و آن آرامش نسبی را نداشته است.
,سخنرانی یکی از متهمان فتنه 88 با حاشیه های فراوان، لغو سخنرانی های پی در پی فعالان دانشجوی و سخنران کشوری و خفقان سیاسی به گفته برخی از دانشجویان در این دانشگاه از عمده ترین ماحصل این تغییرات پی در پی است.
,آرامشی که از دانشگاه آزاد گرفته شد؟
,بعداز یکسال و اندی کش و قوس در مورد تغییر سرپرست یا ماندن مدیر پیشین، بالاخره دکتر آرمین محمودی که در پرونده مدیریتی خود ریاست دانشگاه گچساران را دارد توانست سکان این کشتی شکسته را بدست بگیرد و شاید بتواند آرامشی نسبی به این دانشگاه برساند.
,

, اما از طرفی دیگر حضور غیر قابل توصیف دانشجویان، مسئولان استانی و حتی سیاسیون در این جلسه نشان از عزمی جدی در این دانشگاه را می دهد.
,انتخابی که برخی آن را به یکی از نمایندگان استان ربط می دهند و حضور وی در این دانشگاه حتی با پای شکسته نشان از این موضوع داشت.
,چرا زارعی آمد
,زارعی که در چند روز گذشته بر اثر یک حادثه دچار شکستگی پا شده بود با هر مشقتی خود را به این مراسم تودیع و معارفه رساند تا نشان دهد که برای نیروهای خود به قول برخی از کسانی که در این جلسه حضور داشتند احترام قائل است.
,

, هرچند که معاون پارلمانی دانشگاه ازاد این مرکز علمی را متعلق به گروه خاصی ندانست و افزود که ما وامدار هیچ گروه سیاسی نیستیم، اما سیر سیاسی و تغییرات پی در پی در این دانشگاه نشان می دهد که بیشتر از قدرت مدیر یت در این دانشگاه قدرت سیاست در این دانشگاه حکمفرا بوده که باید هرچه زودتر درمان شود.
,یک جای سئوال
,اما نکته ای که در این مراسم بیشتر همه به عینه دیده شد حضور نامزدهای احتمالی حضور در انتخابات شورای شهر یاسوج بود به گونه ای که بیشتر افراد اعلام حضور کرده در انتخابات شورا در این مراسم حضور داشتند و که یک سانتاژ تبلیغاتی برای آنان نیز به حساب می آمد.
,

, از طرفی دیگر نیز حضور حداکثری بیشتر مدیران و مسئولان استانی در این مراسم نشان می داد که شاید مدیر فعلی لاعقل بتواند دو سال در این دانشگاه بر مدیریت خود استوار باشد.
,صندلی لرزان ماحصل دولت تدبیر
,اما غافل هر گونه حب و بغض سیاسی باید نگاهی به تودیع و معارفه های پی در پی در دانشگاه آزاد یاسوج زد، جایی که کرم الله جانی پور که حتی بیشتر احزاب سیاسی در درون دانشگاه وی را مردی اعتدالی و با همه سلایق می دادستند در اتفاقی غیر منتظره به دلیل تفکرات سیاسی جای خود را به بوستانی داد، بوستانی که خود یک مدیر اصلاح طلب و از مدیران پیشین این دانشگاه نیز به حساب می آمد بعد از کمتر یکسال جای خود را به آل بویه داد.
,

, تغییری که خود بوستانی عمل نکردن و گوش به فرا ندادن به تفکرات سیاسی برخی از مدیران ذی نفوظ در این دانشگاه را یکی از لایل آن می دانست و به شکلی خودش از این دانشگاه استعفا داد تا دیگر شاهد برخی زورگویی در این مرکز علمی پر تلاطم نباشد.
,آل بویه خود رافردی اصلاح طلب و وام دار تفکرات اصلاح طلبانه معرفی کرده بود هم نتوانست عمر خود را به دو سال برساند و بعد از کش و قوس های فروان و مصاحبه جنجالی در مورد برخی از چهره های کشوری بعد از فوت آیت الله هاشمی نیز تغییر کرد و کاسه مدیریتی عمرش در این دانشگاه به دو سال نکشید.
,

, هرچند که طیف های سیاسی در چند روز گذشته آمدن محمودی را به عنوام مدیری اصولگرا نهی می کردند و با بیان ها و یادداشت های متوالی خود خواهان تغییر در این انتصاب و بودند و از مسئولان عالی رتبه خواهان لغو این انتصاب نیز شدند، اما حضور همین طیف سیاسی در مراسم تودیع و معارفه محمودی نشان می داد که گویی خودشان هم راضی به رفتن آل بویه هستند.
,پس باید دید و نشست که آیا بعد از سه سال و اندی که صندلی لرزان این دانشگاه مدیران زیادی را برکنار و یا آنها را وادار به استعفا از مدیریت آن کرده است می تواند در برهه کنونی که مدیری بومی به نام آرمین محمودی سکان این کشتی پر متلاطم را گرفته است به ساحل آرامش برساند یا نه؟!
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه