گزارشی از مشکلات شهری؛

استقرار نامناسب ایستگاه های تاکسی درون شهری در میادین شهرسمنان

استقرار نامناسب ایستگاه های تاکسی درون شهری در میادین شهرسمنان
در شهر سمنان نیز متاسفانه، همانند بسیاری از شهرهای کشور فرهنگ استقرار صحیح تاکسی ها در بین تاکسی داران ، نهادینه نشده و در بسیاری از موارد شاهد ترافیک سنگین در میدان های چون سعدی و معلم هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قومس،تاکسیرانان شهر سمنان از دیرباز نقش مهی را در ارائه خدمات شهری و برون شهری داشته اند،که متاسفانه بعضی از ایستگاه های تاکسی به دلیل مناسب نبودن جایگاه ها یک نارضایتی سه جانبه از سوی مسافر،راننده تاکسی و مغازه داران ایجاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

 وجود بار ترافیکی سنگین همواره از مهمترین معضلات شهری و اجتماعی زندگی کنونی است و کاهش  حجم ترافیک یکی از چالش هایی است که دولتمردان باید تمامی  نیروی خود را برای این مهم بکار گیرند.

,

بی تردید استقرار و جایگاه نامناسب تاکسی ها در میادین اصلی شهر یکی از موثرترین دلایل افزایش این بار می باشد.

,

در شهر سمنان نیز متاسفانه، همانند بسیاری از شهرهای کشور فرهنگ استقرار صحیح تاکسی ها در بین تاکسی داران، نهادینه نشده و در بسیاری از موارد شاهد ترافیک سنگین در میدان های بزرگی چون سعدی و معلم هستیم.

,

, ,

, ,

ایستگاه تاکسی که درمرکز شهر سمنان، در ابتدای بلوار مولوی واقع شده است به دلیل کوچک بودن عرض خیابان باعث ایجاد ترافیک و مشکلات فراوانی را برای عابرین پیاده ایجاد نموده بطوری که خود تاکسیداران نیزدر هنگام سوار کردن مسافر دچار مشکل می شوند،و همچنین ایستگاه تاکسی که در ابتدای بلوار بسیج قرار دارد مانعی  برای کسب و درآمد کسبه های اطراف آن منطقه شده است.

, ایستگاه تاکسی که درمرکز شهر سمنان، در ابتدای بلوار مولوی واقع شده است به دلیل کوچک بودن عرض خیابان باعث ایجاد ترافیک و مشکلات فراوانی را برای عابرین پیاده ایجاد نموده بطوری که خود تاکسیداران نیزدر هنگام سوار کردن مسافر دچار مشکل می شوند،و همچنین ایستگاه تاکسی که در ابتدای بلوار بسیج قرار دارد مانعی  برای کسب و درآمد کسبه های اطراف آن منطقه شده است.,

بی شک نهادینه شدن فرهنگ در جامعه، نیازمند رشد  در بسیاری از بسترهای پایه ای آن می باشد و در شرایطی که بستر مناسبی برای آن فراهم نشود، فرهنگ سازی انجام نشده و در مقابل عقب ماندگی فرهنگی یا به اصطلاح تاخر فرهنگی نیز بوجود می آید.

,

بی تردید، فرهنگ‌سازی صحیح و بموقع،  از بارزترین و بااهمیت ترین مسائل اجتماعی است و اهمیت این امر در سلامت جامعه به هیچ عنوان قابل انکار نمی باشد.

,

بی شک در جامعه ای که فرهنگ در ابعاد مختلف خود،  در لایه های جامعه جای خود را پیدا کرده و اصلاحات مورد نیاز را اجرائی می کند ، بنیاد آن اجتماع نیز انسانی و فرهنگی می باشد.

,

سدمعبر و مسدود کردن راه نیز یکی از معضلات بزرگ در میادین اصلی شهر است که اینبار تاکسی داران و استقرار نامطلوب خودروهای آنان در ورودی میادین، سهم بزرگی در این امر حاصل کرده است.

,

پرواضح است که مزاحمتی که این موارد در تردد و افزایش ترافیک منطقه حاصل می کند از مزاحمت تکدی گران و دستفروشان میادین اصلی کمتر نیست.

,

متاسفانه این حرکت ناشایست، یکی از گناهان معمول و رایج تاکسی داران به حساب آمده و اینگونه برداشت می شود که آنها این سخن رسول اکرم(ص) را که فرمودند: «کسی‌که سد معبر کند و مانع عبور رهگذران شود از رحمت خدا دور است» را فراموش کرده اند.

,

, ,

, ,

, ,

شکی نیست که با همکاری کوچکی از سوی رانندگان این خودروها بدین صورت که پارک وسیله نقلیه خود را در ایستگاه های مخصوص تاکسی مستقر کرده و منتظر مسافران خود باشند،  این معضل به آسانی مرتفع و از حجم بسیار بالایی از ترافیک سنگین آن ناحیه کاسته می شود.

,

البته نبود جایگاه ویژه  در بسیاری از مکان ها برای استقرار این وسایل نیز، امری انکارناپذیر می باشد و این در شرایطیست که به تعداد تاکسی ها نیز افزوده می شود همچنین نظارت کاملی بر استقرار تاکسی ها در ایستگاه ها وجود ندارد.

,

بعضا شاهد این امر هستیم که این ناهنجاری تا آنجا پیش رفته که  تاکسیرانان محترم خودروی خود را بصورت دوبله و  سوبله و گاها چوبله پارک کرده و به هیچ عنوان به سد معبر و ترافیک بوجود آمده اهمیت نمی دهند.

,

این معضل که در نگاه اول بسیار خرد و کوچک نشان داده می شود، در افزایش تردد و بار ترافیکی شهر نقشی عظیم را ایفا می کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه