در ادامه قلع و قمع‌های اردوغان؛

4 هزار و 464 کارمند دولتی در ترکیه اخراج شدند

4 هزار و 464 کارمند دولتی در ترکیه اخراج شدند
بر اساس فرمان قانونی 686 وضعیت فوق العاده، 4 هزار و 464 کارمند دولتی در ترکیه، از کار برکنار شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آناج، براساس خبر منتشر شده در روزنامه رسمی کشور ترکیه، 893 نفر از فرمانداری، 417 نفر از مدیریت امنیت، وزارت کشور 49 نفر، قوه قضائیه 10 نفر، شوارای عالی انتخابات 10 نفر، تی آر تی(تلویزیون و رادیوی دولتی ترکیه) 88 نفر، وزارت خارجی 48 نفر، آموزش عالی کشور 330 نفر، وزارت اقتصاد 15 نفر، اخراج شده‌اند و علاوه بر آن در مورد 242 پلیس اخراج و یا بازنشسته شده، حکم تقلیل درجه صادر گردیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

اما طبق این اطلاعیه، بازهم بیشترین اخراجی ها مربوط به اداره آموزش ملی می‌باشد که طی این حکم 2 هزار و 585 معلم و 330 استاد دانشگاه اخراج شده‌اند که بیش تر این افراد جزو معلمان منتسب به گروه «اِیتیم-سَن» و استادان امضاکننده بیانیه صلح هستند.

,

در میان این افراد، استادان و پروفسورهای برجسته ترکیه نیز حضور دارند که پروفسور دکتر «ابراهیم کابا اوغلو» که به خاطر تدریس حقوق در دانشگاه «مرمره» و مقالاتش در روزنامه «Bir Gün» معروف می‌باشد، یکی از آن هاست.

,

بر اساس همین حکم، 13 نفر از استادن دانشکده ارتباطات دانشگاه آنکارا نیز اخراج شده‌اند که در میان آن‌ها پروفسور دکتر «نور بتول چلیک»، پروفسور دکتر «مینه گنجَل بک»، «فوندا باشاران اوزدمیر»، «فوندا شِنول جانتِک»، «ائولکو دوغان آی»، «آیلین آی دوغان» نیز که همگی از استادان شناخته شده ترکیه می‌باشند، حضور دارند.

,

گفتنی است، همان طور که انتظار می‌رفت، اردوغان با استفاده از فرصت ایجاد شده با بهانه کودتای نافرجام 15 جولای، اقدام به قلع و قمع و برچیدن مخالفان خود نمود که با توجه به آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی کشور ترکیه، تا کنون بیش از 120 هزار نفر تنها از مشاغل دولتی برکنار شده‌اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه