نقاشان کوچک در جشنواره مادر و کودک هنر نمایی کردند

نقاشان کوچک در جشنواره مادر و کودک هنر نمایی کردند
رویا شجاعی روانشناس کودک گفت: کودکان همراه مربیان خود در این غرفه حضور پیدا می کنند و مواردی چون نقاشی، کاردستی و کلاژ آموزش می بینند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رویا شجاعی یکی از غرفه داران و نماینده بهزیستی در جشنواره مادر و کودک در گفتگو با کرج رسانه گفت: طی چند روز گذشته به صورت روزانه پذیرای مهدهای کودک از سراسر شهرستان کرج بودیم و در این غرفه به کودکان کمک می کنیم تا با موضوعاتی از قبیل محیط زیست ، ترافیک، خانواده و سایر موضوعات اجتماعی آشنا شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,

وی در خصوص حضور کودکان در این غرفه گفت: کودکان با میانگین سنی ۳ تا ۸ سال از این غرفه استقبال کرده اند و با لوازمی مانند آبرنگ، مداد رنگی، مداد شمعی و رنگ انگشتی تصاویری را خلق می کنند.

,

این کارشناس کودک در ادامه با اشاره به اینکه کودکان نیازمند آموزش هستند گفت: کودکان همراه مربیان خود در این غرفه حضور پیدا می کنند و مواردی چون نقاشی، کاردستی و کلاژ آموزش می بینند.

,

وی در پایان به استقبال کودکان از نمایشگاه اشاره کرد وگفت: جشنواره مادر و کودک فرصت مناسبی برای مادران و کودکان کرج بود که با حضور خود از امکانات مجموعه بهره بردند.

,

گفتنی است جشنواره مادر و کودک از ۱۲ بهمن به مدت ۱۰ روز به مناسبت دهه فجر درورزشگاه انقلاب برپا شده بود.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه