قتلگاهی به نام جاده گیوی - خلخال/
صخره های قول پیکری که هرآن ممکن است فاجعه آفرین باشد
جاده گیوی - خلخال تنها ترین جاده ارتباطی در جنوب استان اردبیل است که گیلان را به استان اردبیل متصل می کند؛ ولی متاسفانه سالهاست که این جاده رنگ سیاه آسفالت را به خود ندیده و همچنان صخره های آویزان شده در این مسیر تهدیدی برای جان مسافران و گردشگران محسوب می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، جاده گیوی به خلخال در جنوب استان اردبیل از جمله جاده هایی است که در گذشته توسط کارگران با ابتدایی ترین ابزار و با شکستن و کنار زدن صخره های قول پیکر هموار شده است و تنها ترین جاده ارتباطی است که استان گیلان را به جنوب و مرکز استان اردبیل متصل می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,روزانه صدها تردد در این مسیر صورت میگیرد؛ بطوری که در فصول گردشگری رفت و آمد به وفور افزایش یافته و گردشگران و مسافران بسیاری از مناظر و مناطق توریستی و تاریخی شهرستان های کوثر و خلخال دیدن می کنند.
,اما این جاده با دو مشکل اساسی مواجه است؛ آسفالت مثل تیغ کف جاده و صخره های قول پیکری که ممکن است هرآن بر سر مسافران و یا توریست ها فرو ریزد و فاجعه ای جبران ناپذیری را رم بزند.
,همانطور که اشاره شد این جاده تنها ترین جاده ارتباطی در جنوب استان اردبیل است که استان گیلان را به خلخال و کوثر و یا دیگر نقاط استان متصل می کند؛ ولی متاسفانه سالهاست که این جاده رنگ سیاه آسفالت را به خود ندیده و همچنان صخره های آویزان شده در این مسیر تهدیدی برای جان مسافران و گردشگران محسوب می شود.
,به گفته رانندگان بومی منطقه بیش از 30 سال از آسفالت جاده مذکور می گذرد و در حالی که شهرستانهای کوثر و خلخال به طور مشترک از این جاده استفاده میکنند، اما هیچ یک از مسئولین منطقه نسبت به آسفالت حوزه استحفاظی خود اقدام نکرده اند و تنها به لکه گیری جزئی در این جاده پرداخته اند.
,از سویی با گذشت زمان و تاثیر برف و باران بر پوشش گیاهی منطقه و همچنین سست شدن صخره های قول پیکر خطر سقوط تخته سنگ های مسیر مربوطه افزایش یافته است؛ بطوری که اخیراً این صخره ها شکاف برداشته و از هم جداشده است که بنا به گفته اهالی منطقه و برخی از رانندگان مسیر گیوی - خلخال تخته سنگ ها با یک تلنگر فرو میریزند؛ پیشتر و بارها شاهد سقوط این تخته سنگ ها به جاده و آسیب رساندن به برخی از منازل مسکونی اهالی گیوی بوده ایم.
,این معضل اهالی شهرستان های کوثر و خلخال را نگران کرده است بطوری که حدالامکان و بدلیل هراس از سقوط سنگ ها در مواقع غیرضروری از این مسیر تردد نمی کنند.
,شنیده ها حاکیست که لوله های آب شرب در منطقه از زیر جاده گیوی - خلخال انتقال یافته است که این مسئله موجب شده تا لق گیری یا حل معضل صخره های قول پیکر به تعویق یا به عبارتی فراموش شود.
,اما سوای این که مسئولین در این امر بی توجه اند تهدیدی دیگری برای مسافران و گردشگران منطقه رقم خورده است و آن تردد از مسیر روستای آق بلاق، جاده پروچ به خلخال است که به علت عدم نسب علایم راهنمایی و رانندگی، پلیس راه استان اردبیل این جاده را برای تردد تایید نکرده و درنتیجه در صورت تصادف و یا بروز حادثه ای بیمه به افراد تعلق نمی گیرد.(جاده فیروز به خلخال و آقبلاق به خلخال دومین جاده ارتباطی جنوب استان اردبیل می باشد که فعلاً به دلیل عدم نصب علایم راهنمایی و رانندگی مورد تایید پلیس راه استان نمی باشد).
,به هر حال هر دو مسیر های ارتباطی نواقص راهسازی دارند که بیش از پیش برای مسافران، اهالی و یا گردشگران تهدید محسوب می شود و مسئولین می بایست حداقل قبل از هر گونه حادثه ای برای رفع مشکل یکی از این جاده اقدام کنند.
,
























,















, 
,
,
, 


, 
,
,
, 


, 
,
,
, 


, 
,
,
, 


, 
,
,
, 


, 
,
,
, ,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه