مدیرکل بنیاد مسکن استان سمنان خبر داد:
اعطای 4 میلیون تومان کمک بلاعوض به زلزله زدگان کالپوش
مدیرکل بنیاد مسکن استان سمنان از اعطای 4 میلیون تومان کمک بلاعوض به زلزله زدگان کالپوش خبر داد و گفت: 20 میلیون تومان تسهیلات بانکی با کارمزد 4 درصد نیز به این افراد اختصاص داده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش مرآت، مجید ملکی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان در نشست خبری که به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد با اشاره به مجاهدت های بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سال 1359 و به فرمان امام راحل (ره) با هدف توجه به مسکن اقشار ضعیف جامعه تاسیس شد که یکی از برکات انقلاب اسلامی ایران بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,اجرای طرح هادی در 292 روستای استان سمنان
, اجرای طرح هادی در 292 روستای استان سمنان,ملکی با بیان اینکه بر اساس برنامه پنجم و نیز ششم توسعه مسئولیت تهیه و اجرای طرح هادی در روستاهای بالای 20 خانوار به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده است اظهار کرد: در استان سمنان 577 روستا وجود دارد و ما جزء اولین استانهایی هستیم که که طرح هادی را برای تمام 292 روستای بالای 20 خانوار استان اجرایی کرده ایم.
,مدیرکل بنیاد مسکن استان سمنان از بهسازی معابر روستایی استان در طرح هادی خبر داد و افزود: 67 درصد معابر روستایی استان سمنان بهسازی شده است که میانگین کشوری آن 45 درصد است.
,وی در خصوص صدور اسناد مالکیت روستایی در استان نیز گفت: 39 هزار و 137 واحد مسکن روستایی در استان سمنان وجود دارد که 80 درصد آنها سند دار شده اند و صدور سند برای سایر واحدها نیز در دست اقدام است.
,اعطای تسهیلات ویژه و ارائه خدمات رایگان به زلزله زدگان کالپوش
, اعطای تسهیلات ویژه و ارائه خدمات رایگان به زلزله زدگان کالپوش,ملکی به اعطای تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر بیش از 70 درصد واحدهای مسکونی روستایی و نیز واحدهای مسکونی شهرهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت در استان مقاوم سازی شده اند.
,مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با یادآوری زلزله 8 دی سالجاری در منطقه کالپوش شهرستان میامی تصریح کرد: در این حادثه حدود هزار واحد مسکونی بین 30 تا 70 درصد تخریب شدند که با تلاش های استاندار محترم توانستیم از هیئت دولت مصوبه ای برای اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد را برای احداث هزار واحد مسکونی دریافت کنیم که مدت بازپرداخت آن 12 سال خواهد بود.
,وی افزود: بنیاد مسکن هم 4 میلیون تومان به صورت بلاعوض برای ساخت این واحدها اختصاص خواهد داد که پرداخت این مبلغ پس از تاییدیه های فنی و رعایت ضوابط ساختمانی انجام خواهد شد که پیش بینی می کنیم با آورده ای در حدود 5 تا 6 میلیون تومان یک واحد مسکونی 60 تا 80 متری احداث شود.
,ملکی به سایر برنامه های این بنیاد و برخی از دستگاه های اجرایی برای کاهش قیمت تمام شده این واحدها اشاره کرد و گفت: تشکیل پرونده و نیز آواربرداری این واحدها به صورت رایگان توسط بنیاد مسکن صورت می گیرد و در خصوص پروانه ساختمانی نیز هزینه ای دریافت نخواهد شد.
,مدیرکل بنیاد مسکن ادامه داد: در همین خصوص 500 فقره تسهیلات تعمیرات مسکن روستایی تا سقف 5 میلیون تومان نیز در مرحله ابلاغ از سوی بانک مرکزی به بانک عامل قرار دارد که امیدوارم با مساعد شدن شرایط جوی اقدامات اجرایی آن صورت گیرد.
,وی از تشکیل 90 درصدی پرونده های مربوط به زلزله کالپوش خبر داد و گفت: 50 درصد از پرونده های تشکیل شده جهت دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شده اند.
,رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به استان سمنان سفر می کند
, رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به استان سمنان سفر می کند,ملکی در بخش دیگری از این نشست خبری به ساخت 5 هزار و 800 واحد مسکن مهر در شهرهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت در استان توسط این بنیاد اشاره کرد و گفت: 85 درصد این واحدها رو به اتمام است که به زودی تحویل متقاضیان خواهد شد.
,مدیرکل بنیاد مسکن استان سمنان با اعلام خبر سفر رئیس و معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به استان گفت: مهندس تابش و معاونین وی روزهای شنبه و یکشنبه (23 و 24 بهمن) جهت بازدید از پروژه ها و کلنگ زنی چند مجموعه مسکونی به استان سمنان سفر خواهند کرد.
,وی ادامه داد: رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روز شنبه با حضور در شهرستان گرمسار ضمن بازدید از پروژه 52 واحدی انجمن خیرین مسکن ساز ، کلنگ پروژه 20 واحدی بنیاد مسکن را در این شهرستان به زمین خواهد زد.
,ملکی از مشارکت 100 میلیون تومانی بنیاد مسکن استان سمنان در ساماندهی گلزار شهدای سرخه در جریان سفر رئیس بنیاد مسکن به استان خبر داد و گفت: همچنین در روز یکشنبه ضمن افتتاح پروژه 64 واحدی انجمن خیرین مسکن ساز در شهمیرزاد، مراسم کلنگ زنی پروژه 35 واحدی بنیاد مسکن نیز در شهمیرزاد انجام خواهد شد.
,مدیرکل بنیاد مسکن استان سمنان افزود: افتتاح دفتر خیرین مسکن ساز مهدیشهر و افتتاح پروژه 23 واحدی این انجمن از دیگر برنامه های سفر رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به استان خواهد بود.
,وی به برنامه بازدید رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از کارخانه ملات خشک (بن ملات) در مهدیشهر اشاره کرد و گفت: مهندس تابش پیش از ظهر یکشنبه نیز در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای استان که در تالار هلال سمنان برگزار می شود حضور می یابد.
,ملکی از افتتاح همزمان 58 پروژه قیر رایگان در روستای مغان شاهرود خبر داد و افزود: بازدید از پروژه 108 واحدی بنیاد مسکن شاهرود، افتتاح پروژه 224 واحدی انجمن خیرین مسکن ساز شاهرود و حضور در آئین نکوداشت خیرین مسکن ساز استان از دیگر برنامه های رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به استان خواهد بود.
,مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: 50 واحد مسکونی نیز در میامی و 50 واحد مسکونی نیز در بیارجمند توسط این بنیاد ساخته و تحویل افراد نیازمند شده است.
,هیچ آئین نامه ای در خصوص مسکن اجتماعی ابلاغ نشده است
, هیچ آئین نامه ای در خصوص مسکن اجتماعی ابلاغ نشده است,وی در بخش پایانی این نشست خبری در خصوص آخرین وضعیت طرح مسکن اجتماعی نیز گفت: تا کنون هیچ آئین نامه و بخش نامه ای درمورد مسکن اجتماعی از سوی دولت ابلاغ نشده است.
,ملکی از انعقاد تفاهم نامه ای میان بنیاد مسکن، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد مستضعفان برای شناسایی خانواده های دارای دو معلول خبر داد و خاطرنشان کرد: ساخت مسکن برای این خانواده ها نیز با کمک بلاعوض بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان اجرایی خواهد شد.
]
ارسال دیدگاه