باهنردر جمع راهپیمایان اراک:
آمریکا، پاسخ یاوه گویی هایش را از حضور ملت گرفت
باهنر گفت:توطئه های دشمنان هر سال مردم را نسبت به ادامه دادن راه انقلاب مصمم تر می کند چنانچه اخیرا یاوه گویی های ترامپ یک انرژی مثبت و مضاعفی برای ملت بزرگ ایران بود تا با حضور خود و در پاسخ به اظهارات وی نشان دهند ما از تهدید نمی ترسیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع راهپیمایان شهرستان اراک در گفتگو با اراک امروز؛ گفت: انقلاب اسلامی ایران طی این مدت که از پیروزی انقلاب گذشته است به رشد و نبوغ کامل رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛, اراک امروز, ,
,
, باهنر با اشاره به اینکه دشمنی دشمن وجود دارد اظهار کرد:دشمن هر سال در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب به طریقی به کمک کشور می آید و مردم را نسبت به ادامه دادن راه انقلاب مصمم تر می کند چنانچه اخیرا یاوه گویی و گنده گویی های رئیس جمهور جدید آمریکا یک انرژی مثبت و مضاعفی برای ملت بزرگ ایران بود تا با حضور خود و در پاسخ به اظهارات ترامپ نشان دهند ما از تهدید نمی ترسیم.
,وی ادامه داد: مردم امروز با حضور خودشان نشان دادند که همواره پایبنده به اعتقادات خود که به عنوان سرمایه اصلی کشور می باشد هستند و از آن دفاع می کنند.
,عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: امروز مردم ثابت کردند که همیشه پایبند به آرمان های امام (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدا و الگویی برای تمام کشورها هستند.
,باهنر با اشاره به اینکه ایران اهل حمله به هیچ کشوری نیست افزود: ولی اگر کشوری بخواهد تجاوزی را به کشور داشته باشد دست و پایش را قطع خواهیم کرد.
,وی با بیان اینکه ما همواره گفته ایم که به آمریکا اعتماد نداریم افزود: آمریکا هنوز به این نقطه نرسیده است که از دشمنی با ایران دست بردارد.
,عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: هدف نهایی آمریکا این است که جمهوری اسلامی ایران نباشد؛ ملت ایران هم در ۳۸ سال گذشته علیرغم همه توطئه ها استوار و محکم بر آرمان های خود ایستاده است و ایران هر روز قوی تر و دشمنان ضعیف تر می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه