امام‌جمعه پردیسان قم:

حضور گسترده مردم در راهپیمایی‌ها، لحن دشمنان را تغییر می‌دهد

حضور گسترده مردم در راهپیمایی‌ها، لحن دشمنان را تغییر می‌دهد
امام‌جمعه پردیسان تصریح کرد: اگر همین‌طور در راهپیمایی‌ها محکم و مستحکم باشیم، این حضور گسترده و دشمن‌ شکن باعث می‌شود لحن ترامپ عاجزانه شده و درنهایت در برابر سخن قاطعانه ملت ایران تسلیم شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید صمصام الدین قوامی در حاشیه راهپیمایی امروز مردم قم در گفتگو با ایران روشن با اشاره به سخنان اخیر ترامپ مبنی بر سازش با مردم ایران، اظهار داشت: تمام روسای جمهور آمریکا تا حدی در مورد سازش و احترام به مردم ایران حرف زده و می‌زنند که منافعشان به خطر نیفتد؛ زیرا چنانچه منافعشان به خطر بیفتد و احساس کنند که ایران می‌خواهد مستقل باشد، چهره اصلی خود را نشان می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایران روشن, ایران روشن, ایران روشن, ایران روشن, ایران روشن,

وی با اشاره به سخنان اخیر ترامپ در خصوص اینکه اوباما نسبت به ملت ایران مهربان بود و من آن‌طور نیستم، افزود: این سخنان او با ادعای این‌که می‌خواهیم با ایرانی‌ها کنار بیاییم اصلاً جور درنمی‌آید.

,

قوامی همچنین گفت: بنابراین اگر همین‌طور در راهپیمایی‌ها محکم و مستحکم باشیم، این حضور گسترده و دشمن‌شکن باعث می‌شود لحن ترامپ عاجزانه شده و درنهایت در برابر سخن قاطعانه ملت ایران تسلیم شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه