از جوانه زدن تا تثبیت انقلاب؛
ملت ایران همراه با انقلاب رشد کردند
حضور انقلابی مردم کمیجان دوشادوش سایر ملت ایران در تمامی ادوار نشان از انقلابی بودن و استکبار ستیزی همیشگی این ملت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، پس از مرور خاطرات روزهای انقلاب کمیجان، به قسمت دیگری از تاریخ می رسیم که حاکی از نقش انقلاب در زندگی مردم و تغییر یکباره جامعه می شود به طوری که می توان؛ آگاهی و بینش سیاسی مردم، فرهنگ و تمدن اسلامی، برگزیدن حجاب اسلامی، وحدت دین و دولت و استکبار ستیزی و ... از دستاوردهای انقلاب دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,(برای مشاهده قسمت اول( اینجا ) و قسمت دوم (اینجا ) کلیک کنید.
, اینجا, اینجا,پس از پیروزی انقلاب اسلامی عده ای از انقلابیون کمیجان برای تشکیل کمیته انقلاب اسلامی و گرفتن سلاح به قم رفتند که پس از طی برنامه های قانونی از طریق قم-اراک ، کمیته انقلاب اسلامی با حضور جمعی از نیروهای فداکار محلی تشکیل و به پاسداری و صیانت از جان و مال مردم و حفاظت از دستاوردهای انقلاب و مبارزه با توطئه های ضد انقلاب و جمع کردن سلاح و... اقدام نمودند.
,تاریخ دقیق تشکیل کمیته انقلاب اسلامی کمیجان در شب اول اسفندماه انجام شد. این کمیته با حضور نمایندگان استانداری و دادگاه انقلاب اراک در مسجد صاحب الزمان کمیجان که مردم همیشه در صحنه کمیجان نیز حضور داشتند با اعلام آمادگی داوطلبان صورت گرفت که از فردای آن روز شروع به کار کردند.
,

, حماسه حضور بعد از پیروزی انقلاب
, حماسه حضور بعد از پیروزی انقلاب, حماسه حضور بعد از پیروزی انقلاب,مردم انقلابی کمیجان و روستاهای اطراف به صورت یکپارچه و با وحدت وصف ناشدنی در تمامی انتخابات و راهپیمایی ها و مراسم های برگزار شده در ایام الله دهه فجر در طی سال هایی که از انقلاب ایران می گذرد، شرکت گسترده داشته اند و همواره در طول این سال ها در مسیر اهداف نظام و آرمان ها و فرامین امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری و در پشت سر روحانیون حرکت کرده اند که جا دارد از راهنمایی ها و ارشادات علمای محل مستقر در منطقه به ویژه حجت الاسلام شماعی و حجت الاسلام کمیجانی که با حضور مستمر خود به حرکت مردم همیشه در صحنه نظم و هدف بخشیده اند تشکر نمود. در این میان حضور پر شور جوانان مخلص منطقه در صحنه های مختلف، همواره موجب شگفتی بوده و هست.
,به طور نمونه در برنامه انتخابات جمهوری اسلامی با وجود سرما و برف در برخی از نقاط بخش وسیع وفس که در آن موقع بخش خنداب را هم شامل می شد، حضور جوانان و مردم همیشه در صحنه در پای صندوق های رای و اجرای انتخابات یک برنامه بی نظیر را در تاریخ منطقه به ثبت رساند.( حدود ۷۵ هزار رای آری به جمهوری اسلامی)
,

, حماسه حضور در جنگ تحمیلی
, حماسه حضور در جنگ تحمیلی , حماسه حضور در جنگ تحمیلی ,با شروع جنگ تحمیلی مردم انقلابی کمیجان و حومه( بخش وفس) در ابعاد مختلف در گرم نگهداشتن تنور جنگ موثر بوده اند به طوری که حضور فیزیکی در جبهه ها داشتند.
,جوانان انقلابی کمیجان و روستاهای اطراف همواره در طول ۸ سال دفاع مقدس در میدان های نبرد حضور چشمگیر داشته و همدوش سایر جوانان و رزمندگان ایران اسلامی در صحنه های مختلف و در تمامی عملیات های ۸سال دفاع مقدس با دشمن بعثی جنگیده اند که در این راه قریب ۳۰۰ شهید از منطقه تقدیم انقلاب و اسلام شده است. به طوری که روستای وفس و میلاجرد به علت کثرت شهدا به شهرک شهدا معروف شده اند.
,

, علاوه بر این تعداد شهید، عده زیادی از جوانان بخش به افتخار جانبازی نایل آمدند، در این راستا هنوز هم عده ای مفقودالاثر می باشند، که از جمله آنها جاویدالاثر یوسف شاهمرادی است که اولین پرچم مخالفت با رژیم را ( در جلو راهپیمایان ) در کمیجان بالا برد.
,در دوران جنگ، مردم کمیجان همه ساله چندین نوبت به مناسبت های مختلف، کمک های نقدی و غیرنقدی را هماهنگ با مردم سایر شهرهای استان مرکزی به صورت کاروانی به جبهه های غرب و جنوب کشور فرستاده می شد.
,

,

, کمک های نقدی مردم انقلابی منطقه همواره از طریق بخشداری و ستاد های پشتیبانی جهاد سازندگی، آموزش و پرورش و یا حساب های ویژه سراسری به جبهه ها فرستاده می شد.
,در این میان یادم هست که بارها فرهنگیان زحمتکش و فداکار منطقه یک روز حقوق خود را به حساب جبهه ها واریز کردند. البته کارمندان سایر ادارات و ارگان ها نیز از طریق اداره خودشان چنین اقدامی را انجام دادند. ولی چون اینجانب مسئول ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ آموزش و پرورش بودم کاملا از کمک های آنها باخبرم.
,برپایی نماز جمعه در کمیجان
, برپایی نماز جمعه در کمیجان, برپایی نماز جمعه در کمیجان,علاقه مردم به روحانیت و مذهب سیاسی بودن مردم منطقه زمینه مساعدی برای برپایی نماز جمعه ایجاد کرده بود، با تقاضای مردم مذهبی بخش نماز جمعه در کمیجان برپا شد. حجت الاسلام شماعی همدانی که ۲۰ سال در کنار مردم بود به امامت جماعت کمیجان منصوب شد. و تا کنون سنگر نماز جمعه با حضور گستره مردم اثرات معنوی - سیاسی خود را روی منطقه گذاشته است.
,

, حضور در عرصه سازندگی
, حضور در عرصه سازندگی, حضور در عرصه سازندگی,مردم فداکار کمیجان با شور انقلابی که داشتند از سال ۵۸ شهرداری کمیجان را افتتاح نموده و بدون کمک دولت شهرداری خودگردان را تا سال ۶۲ اداره نمودند تا این که با عنایت مسئولین استان و تایید وزارت کشور در دهه فجر سال ۱۳۶۲ شهرداری کمیجان رسما افتتاح و تاکنون با کمک های اقشار مختلف مردم به شهرسازی و آبادانی و ارائه خدمات مشغول است.
,از جمله حضور مردم در عرصه سازندگی، شرکت در اکیپ های سازندگی که برای بازسازی مناطق جنگی از جمله سوسنگرد و هویزه اعزام می شدند بود.
,برگرفته شده از کتاب حماسه حضور؛ ابوالفضل فخرالاسلام
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه