فرمانده سپاه ناحیه ماسال؛

همه مسئولین باید قدردان حضور حماسی مردم در ۲۲ بهمن باشند

همه مسئولین باید قدردان حضور حماسی مردم در ۲۲ بهمن باشند
فرمانده سپاه ناحیه ماسال با تقدیر از حضور پرشور مردم شهرستان در راهپیمایی 22 بهمن گفت: مسئولین باید قدردان این حضور حماسی باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حمید جانباز فرمانده سپاه ناحیه ماسال در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن در شهرستان ماسال گفت: حماسه حضور مردم در سی و هفتمین جشن انقلاب دیدنی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ حمید جانباز فرمانده سپاه ناحیه ماسال در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن در شهرستان ماسال گفت: حماسه حضور مردم در سی و هفتمین جشن انقلاب دیدنی بود. , ماسال نیوز,

جانباز با تقدیر از مردم ولایتمدار شهرستان اظهار داشت: مردم ما همواره در طول این سالها صحنه را شناخته اند و آنجا که باید به میدان بیایند سر از پا نشناخته اند.

, جانباز با تقدیر از مردم ولایتمدار شهرستان اظهار داشت: مردم ما همواره در طول این سالها صحنه را شناخته اند و آنجا که باید به میدان بیایند سر از پا نشناخته اند. ,

وی افزود: حضور مردم در چنین مراسمی، موجب استحکام پایه های نظام می شود چرا که حضور و مشارکت مردم از پایه های اصلی نظام حمهوری اسلامی است.

, وی افزود: حضور مردم در چنین مراسمی، موجب استحکام پایه های نظام می شود چرا که حضور و مشارکت مردم از پایه های اصلی نظام حمهوری اسلامی است. ,

فرمانده سپاه ناحیه ماسال در پایان با تقدیر ویژه از مردم منطقه گفت: مسئولین باید این حضور را قدر بدانند و از جایگاه خود برای حداکثر خدمتگذاری به مردم استفاده کنند.

, فرمانده سپاه ناحیه ماسال در پایان با تقدیر ویژه از مردم منطقه گفت: مسئولین باید این حضور را قدر بدانند و از جایگاه خود برای حداکثر خدمتگذاری به مردم استفاده کنند. ,

انتهای پیام /

, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه