در دبستان فاطمیه شهر حسن آباد انجام شد؛
لباس پرافتخار بندگی بر قامت دانش آموزان دخترحسن آبادی
برنامه عبادت و بندگی دانش آموزان کلاس سوم ابتدایی مدرسه فاطمیه شهر حسن آباد با حضور دانش آموزان و والدین در سالن اجتماعات مدرسه فاطمیه با همکاری کانون شهید رجایی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، مراسم معنوی به تکلیف رسیدن دختران دبستان فاطمیه شهر حسن آباد عصر شنبه با حضور مادران دانش آموزان برگزار شد. مدیریت دبستان فاطمیه شهر حسن آباد با اشاره به مهم بودن این برنامه گفت: این برنامه تلنگری به خانواده ها و بچه های آنها است که دوران جدیدی را با تغییراتی اساسی تر پیش رو دارند. خانواده ها باید به مسائلی مثل گفتار و رفتار بچه ها نیز توجه داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق،,صادقی هدف از برگزاری این گونه مراس ها را چنین عنوان کرد: زمینه سازی و ایجاد آمادگی در کودکان برای آغاز دوران تکلیف به شکلی جذاب، شناساندن تکلیف همراه با بازی برای الگوبرداری سایر مراکز آموزشی و تبدیل این روز به خاطره ای به یادماندنی برای کودکان شرکت کننده در مراسم از جمله اهداف برنامه های تکلیف است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه