فرمانده انتظامی آوج خبر داد

کشف ۴۲ فقره چک پول جعلی در استان قزوین

کشف ۴۲ فقره چک پول جعلی در استان قزوین
فرمانده انتظامی شهرستان آوج از کشف 42 فقره چک پول جعلی و دستگیری سه نفر در بخش آبگرم خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور خدایی فرمانده انتظامی آوج در گفت‌و‌گو باشاخص اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع مقادیری چک پول جعلی در بخش آبگرم آوج، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص ,

وی افزود: در این زمینه با انجام اقدامات اطلاعاتی و نامحسوس افرادی که با خودروی سمند مشکی در سطح شهر اقدام به خرید از مغازه‌ها با چک پول‌های جعلی می‌کردند، شناسایی و در سطح شهرستان دستگیر شدند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان آوج تصریح کرد: در بازرسی از خودروی متهمان در مجموع تعداد ۴۲ قطعه چک پول ۵۰۰ هزار ریالی جعلی کشف و پس از مواجه با شکات به جرم خود  اعتراف کردند.

,

خدایی با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قانونی با قرار صادره روانه زندان شد از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک مرتبط با جعل اسکناس و مدارک را در اسرع وقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه