نویسنده مجموعه «از خاک تا افلاک» مطرح کرد:
برای نوشتن کتاب «روانشناسی نماز؛ چرا نماز می خوانیم؟» نگاه مادی نداشتم
نویسنده مجموعه «از خاک تا افلاک» گفت برای نوشتن کتاب «روانشناسی نماز؛ چرا نماز می خوانیم؟» نگاه مادی نبوده چون تمام هزینه های کتاب برای کمک به مشکلات جوانان یتیم خرج خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم ریاضی تهرانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری ندای ساحل با اشاره به چگونگی ورودش به عرصه نویسندگی اظهار داشت:: با بررسی کاستی هایی در زمینه آثار مکتوب به ویژه در حوزه معرفت دینی، تصمیم گرفتم که مجموعه کتب«از خاک تا افلاک» را به عنوان پاسخی به چرایی های انسان های کنجکاو تولید و منتشر کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,وی ادامه داد: مدت 30 سال در بندرعباس به عنوان مدرس حوزه و دانشگاه فعالیت می کنم که طی این سی سال سخنرانی های زیادی در محافل دانشجویی و دانشگاهی و حوزه بانوان داشته ام.
,این مدرس دانشگاه هرمزگان گفت: دوست داشتم بعد از سی سال فعالیت در عرصه های دانشگاهی و حوزوی، یک اثرماندگاری از خودم داشته باشم لذا تصمیم گرفتم مجموعه از خاک تا افلاک به نیت چهارده معصوم چهارده کتاب باشد.
,ریاضی تهرانی افزود: این چهارده کتاب در حقیقت سوالات عمده جوانان و مردم که در خدشه تبلیغات سوء دشمنان دچار دودلی و تردید شده اند.
,به گفته وی، اولین کتابم برگرفته از پایان نامه ارشدم با عنوان «ارزنده ترین زن» را در سال 90 نوشتم که با استقبال خوبی روبرو شد و قرار است به عنوان کمک درسی دانشجویان در دانشگاه ها تدریس شود.
,نویسنده مجموعه «از خاک تا افلاک» عنوان کرد: واکاوی تاثیرنماز در سیستم بدنی انسان با تکیه برنگاه سلامت محور با عنوان روانشناسی نماز؛ چرا نماز می خوانیم؟ دومین کتابم از مجموعه از خاک تا افلاک است که در این کتاب نیز به صورت علمی تاثیرات کالبد بدن برروی نماز را مورد بررسی قرار داده ام.
,تهرانی گفت: این کتاب شامل سه فصل با عنوان نماز و بهداشت جسمی، نماز و بهداشت روانی و نماز از دیدگاه دانشمندان و متفکران می باشد.
,به گفته وی، حکم وضو و ساختمان مغز، خواص طبی ایستادن در حالت نماز، خواص طبی حالت سجده و رکوع و خواص طبی تمرکز به سجدگاه و مهر، تاثیر رکوع در هورمون های بدن، در نماز بخشی از مباحثی است که در بخش نخست کتاب با عنوان نماز و بهداشت جسمی با کمک گرفتن از نظرات علمی متخصصان حوزه بهداشت و سلامت مورد بررسی قرار گرفته است.
,این مدرس حوزه علمیه خواهران بندرعباس همچنین گفت: حاضرم پی دی اف کتاب رو حتی در سایت برای آن دسته از افرادی که توانایی خرید کتاب ندارند، قرار بدهم.
,ریاضی تهرانی با اشاره به انتشار 1500 جلد از کتاب روانشناسی نماز؛ چرا نماز می خوانیم؟ در چاپ نخست آن، بیان داشت: برای نوشتن این کتاب نگاه مادی نبوده چون تمام هزینه های کتاب برای کمک به مشکلات جوانان یتیم خرج خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه