خطر سیل برای ۱۱ استان کشور

خطر سیل برای ۱۱ استان کشور
سازمان هواشناسی کشور با صدور اخطاریه‌ای نسبت به بارشهای شدید باران و خطر سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌های ۱۱ استان کشور هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشرق، سازمان هواشناسی کشور با صدور اخطاریه‌ای نسبت به بارشهای شدید باران و خطر سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌های ۱۱ استان کشور هشدار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن کامل پیش‌بینی‌ها و اخطار سازمان هواشناسی درباره وضعیت آتی جوی سه روز آینده کشور به شرح زیر است:
,
,

از بعد از ظهر یکشنبه 24 بهمن ماه سال 95: بارش باران با رعد و برق و وزش باد شدید همراه با آبگرفتگی معابر و احتمال سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌ها در بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، خوزستان، جنوب ایلام؛ بارش برف در جنوب کردستان، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، شمال تهران، شمال چهارمحال و بختیاری، ارتفاعات لرستان؛ بارش باران و در ارتفاعات برف در گیلان.
,
,

دوشنبه 25 بهمن ماه سال 95: بارش شدید باران با رعد و برق، وزش باد شدید همراه با آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها و طغیان رودخانه‌ها در بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، خوزستان، نیمه غربی کرمان که بارش در ارتفاعات چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد به شکل برف خواهد بود؛ بارش باران با رعد و برق، وزش باد شدید همراه با آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها و طغیان رودخانه ها در یزد، شمال و غرب هرمزگان و از بعد از ظهر در خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی که بارش در شمال خراسان رضوی به شکل برف خواهد بود؛ بارش برف در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، خراسان شمالی؛ بارش برف و باران در لرستان، زنجان، قزوین، همدان، مرکزی، جنوب و غرب اصفهان، البرز، شمال تهران و شمال سمنان؛ بارش باران و در ارتفاعات برف در گیلان، مازندران و گلستان.
,
,

سه شنبه 26 بهمن ماه سال 95: بارش شدید باران با رعد و برق، وزش باد شدید همراه با آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها و طغیانی ماندن رودخانه‌ها در شمال و غرب هرمزگان، جنوب بوشهر، نیمه جنوبی فارس و نیمه غربی کرمان؛ بارش باران با رعد و برق، وزش باد شدید همراه با آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه‌ها در خراسان شمالی که بارش در مناطق شمالی استان به شکل برف خواهد بود؛ بارش برف و باران در کرمانشاه و غرب کردستان. همچنین از بعد از ظهر دوشنبه تا بعد از ظهر سه شنبه در مناطق شرقی کرمان و مناطق غربی سیستان و بلوچستان وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
,
,

طی این سه روز بارش برف در استانهای مذکور موجب اختلال در تردد جاده‌ای خواهد شد؛ بر این اساس برای جلوگیری از خسارات احتمالی و کاهش مشکلات ناشی از بارش برف و باران فراهم کردن تمهیدات لازم به‌ویژه هنگام تردد از جاده‌های مواصلاتی توصیه می‌شود.
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه