سرپرست اداره راه و شهرسازی اسفراین:
اصلاح کمربندی اسفراین نیازمند اعتبار ۳۵ میلیارد ریالی
در تامین روشنایی کمربندی اسفراین در محور اسفراین- سبزوار نیازمند اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، اصلاح، توسعه و تعریض کمربندی اسفراین نیازمند اعتبار 35 میلیارد ریالی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان اسفراین با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: هرچند با هدف کاهش حوادث و سوانح جاده ای در کمربندی اسفراین، آرام سازی، ایمن سازی و آشکارسازی در دستور کار قرار گرفت، اما اقدامات این چنینی، مقطعی است و درمان همیشگی نخواهد بود.
,«مجید علی اکبریان» با اشاره به اینکه تعریض، توسعه و نصب گاردریل از اولویت های این مسیر خواهد بود، افزود: در برخی نقاط با توجه به حساسیت های موجود در تامین روشنایی کمربندی اسفراین در محور اسفراین- سبزوار نیازمند اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال است.
,«مجید علی اکبریان» افزود: تعریض و نصب گاردریل در این مسیر جزو اولویت هایی است که در دستور کار قرار دارد.
,وی اظهار داشت: در دو تقاطع کبوترخانه و پمپ بنزین فلاح احداث دو تقاطع غیر هم سطح احساس می شود که باید در اعتبارات دیده شود.
,وی ادامه داد: تعریض پل 7 دهانه رودخانه بیدواز یکی دیگر از اولویت های این محور است.
,وی با بیان اینکه تمامی این راهکار ها، برای بلند مدت باید مورد توجه قرار گیرد عنوان کرد: در حوزه تعریض و نصب گاردریل نیز اعتبار 25 میلیارد ریالی نیاز است.
,«مجید علی اکبریان» با بیان اینکه با هدف کاهش حوادث و سوانح اقدامات کوتاه مدت اجرایی شده است عنوان کرد: احداث سرعت کاه آسفالتی با رعایت استانداردها، نصب رفلکتور و بهره برداری از علائم هشدار دهنده در سه نقطه حادثه خیز شامل تقاطع های پمپ بنزین فلاح، پمپ سی ان جی و کشتارگاه در این کمربندی برای راه حل کوتاه مدت اجرا شده است.
,وی با بیان اینکه احداث سرعت کاه در محورها ممنوع است عنوان کرد: با نظر شورای ترافیک با هدف ایمن سازی، آرام سازی و آشکار سازی به عنوان مسکن این مسیر اجرایی شده است.
,وی عنوان کرد: راه و شهرسازی با جانمایی پمپ سی ان جی از گذشته مخالفت داشته است و با بازگشایی خیابان خیام به کمربندینیز مخالفت نموده است که متاسفانه اکنون به دلیل عدم توجه به مسائل کارشناسی این دو نقطه به مقاطع حادثه خیزی تبدیل شده است.
,وی با بیان اینکه بسیاری از شهروندان برای دسترسی شمال به جنوب یا برعکس از این کمربندی بهره می گیرند که بار نرافیکی مضاعفی را در این 7 کیلومتر تحمیل کرده است افزود: باید تمام راه های آنتنی(فرعی به اصلی) برای کاهش مخاطرات بسته شود که البته با متولیان بازگشایی بارها در حوزه تذاکرات مکاتبه کرده ایم.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه