مدیر بنیاد مسکن شاهرود:
عملیات اجرایی فاز اول مجتمع ساختمانی ۲۷۶ واحدی شاهرود آغاز شد
مدیر بنیاد مسکن شاهرود گفت: با حضور رئیس بنیاد مسکن کشور عملیات اجرایی فاز اول مجتمع 276 واحدی شاهرود شامل 108 پروژه در شهرک فدک شاهرود آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود سعید رضا حسینی مدیر بنیاد مسکن شاهرود در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه ساختمانی 276 واحدی شاهرود گفت: کلنگ فاز اول این پروژه شامل یکصد و هشت واحد با حضور رئیس بنیاد مسکن کشور و مسئولان استانی و شهرستانی در شهرک فدک شاهرود بر زمین خورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,وی با بیان اینکه ساخت پروژه 276 واحدی در 23 بلوک پیش بینی شده است اظهار کرد: هر بلوک شامل یک ساختمان چهار طبقه است که در هر کدام از طبقه ها سه واحد ساخته خواهد شد و در مجموع هر بلوک شامل 12 واحد است.
,مدیر بنیاد مسکن شاهرود مساحت هر یک از واحدهای مسکونی این پروژه ساختمانی را 72 تا 92 متر مربع عنوان کرد و افزود: فاز اول این طرح در زمینی به مساحت 18 هزار و 613 متر مربع در حال ساخت است و 23 هزار و 997 متر مربع زیربنای مفید و 27 هزار و 440 متر مربع زیربنای غیر مفید دارد.
,حسینی با بیان اینکه برای ساخت این طرح 182 میلیارد و 263 میلیون ریال اعتبار لازم است بیان کرد: پنج میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار این طرح از محل اعتبارات ملی و 177 میلیارد و 132 میلیون تومان آن از محل سایر اعتبارات پرداخت شده است و طبق جدول زمان بندی فاز اول این پروژه ساختمانی در سال 98 به بهره برداری می رسد.
,وی یادآور شد: بهره برداری از آسفالت قیر رایگان روستاهای شاهرود، بهره بردار از ساختمان 224 واحدی کوثر شاهرود، 16 واحدی بهشت شاهرود، مجتمع 50 واحدی ایثار بیارجمند، 50 واحدی ایمان میامی، 50 واحدی فجر کلاته خیج، بازدید از مصلای نیمه ساخته پیامبر اعظم صلی الله شاهرود و تقدیر از خیریان مسکن شاهرود از دیگر برنامه های سفر رئیس بنیاد مسکن به شهرستان شاهرود بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه