مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجن خبر داد

تعزیه یاس کبود در بروجن اجرا می شود

تعزیه یاس کبود در بروجن اجرا می شود
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجن از برگزاری مراسم تعزیه یاس کبود به مناسب ایام شهادت حضرت زهرا(س) در فرهنگسرای این شهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رحمت ا... یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار کلار، اظهار داشت: تعزیه یاس کبود به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجن اجرا می شود.

وی با بیان این که عموم مردم می توانند در این برنامه شرکت کنند، خاطر نشان کرد: تعزیه یاس کبود امشب بعد از نماز مغرب و عشاء در فرهنگسرای بروجن برگزار می شود.

یوسف زاده ضمن بیان این که حضرت زهرا (س) اسوه و الگوی ابدی برای زنان عالم است، گفت: بانوان می توانند با بهره گیری از سیره و منش این بزرگ بانوی اسلام، عفت، حیا و پاکدامنی را سرلوحه امور خود قرار دهند.

مدیر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی بروجن ادامه داد: حضرت زهرا (س) با تربیت فرزندان دینی نقش بسیار موثری در ادامه حیات دین مبین اسلام ایفا کردند.

وی افزود: بندگی، عبادت به معنای واقعی، تربیت فرزندان صالح، رعایت حجاب صبر و آئین همسرداری همگی از خصوصیات بارز اخلاقی حضرت فاطمه زهرا (س) است که می تواند نه تنها برای زنان بلکه برای همگان سرلوحه باشد.

یوسف زاده بیان کرد: در بعد اجتماعی نیز هر جایی که دفاع از ولایت و امامت لازم بوده ایشان نخستین فردی بودند که حمایت خویش را از ولایت اعلام داشته اند.

وی، حضرت فاطمه (س) را الگو و اسوه ای برای همه بشریت دانست و گفت: انسانها به اندازه درک و توان خودشان از حقیقت حضرت زهرا (س) استفاده می کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه