دبیر هیئت ژیمناستیک خراسان رضوی:
بودجه فدراسیون ژیمناستیک به اندازه قرار داد یک فوتبالیست است
دبیر هیئت ژیمناستیک خراسان رضوی گفت: کل بودجه فدراسیون ژیمناستیک به اندازه قرار داد یک فوتبالیست است و ما برای پیشرفت ژیمناستیک نیازمند بودجه مناسب هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود سلطانی در گفت و گو با صبح توس با بیان اینکه کل بودجه فدراسیون ژیمناستیک به اندازه قرار داد یک فوتبالیست است اظهار کرد: برای پیشرفت ژیمناستیک نیازمند بودجه مناسب هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی افزود: ساخت یک پیست تمرین نیازمند حداقل ۵۰۰ میلیون تومان است تامین چنین بودجه ای در حال حاضر کار بسیار دشواری است.
,,
سلطانی به پیست ژیمناستیک مشهد در خانه ژیمناستیک استان اشاره و بیان کرد: ساخت این پیست که طی چند سال گذشته انجام شده حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه داشته است.
,,
وی گفت: هیات ژیمناستیک تقریبا به صورت مستقل و بدون کمک مالی اداره کل ورزش و فدراسیون اداره و هزینه ها اغلب از محل درآمد زایی که با برگزاری کلاس های آموزشی داریم تامین می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه