از 3 اسفند؛

سومین جشنواره مد و لباس ایرانی در گلستان برگزار می شود

سومین جشنواره مد و لباس ایرانی در گلستان برگزار می شود
سومین جشنواره مد و لباس ایرانی استان گلستان و چهل و هفتمین نمایشگاه مد و لباس کشور به میزبانی شهرستان گرگان از 3 اسفند برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ سومین جشنواره مد و لباس ایرانی استان گلستان و چهل و هفتمین نمایشگاه مد و لباس کشوری به میزبانی شهرستان گرگان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین, سومین جشنواره مد و لباس ایرانی استان گلستان و چهل و هفتمین نمایشگاه مد و لباس کشوری به میزبانی شهرستان گرگان برگزار می شود.,

بر اساس این گزارش، این جشنواره و نمایشگاه از تاریخ 3 اسفند در دانشگاه مائده گرگان فعالیت خود را  آغاز و تا روز 8 اسفند میزبان علاقه مندان خواهد بود.

, بر اساس این گزارش، این جشنواره و نمایشگاه از تاریخ 3 اسفند در دانشگاه مائده گرگان فعالیت خود را  آغاز و تا روز 8 اسفند میزبان علاقه مندان خواهد بود.,

در همین راستا، زمان برگزاری و حضور هم استانی های عزیز جهت بازدید از این نمایشگاه، همه روزه از تاریخ یاد شده از ساعت 9 صبح الی 14 بعد از ظهر می باشد.

, در همین راستا، زمان برگزاری و حضور هم استانی های عزیز جهت بازدید از این نمایشگاه، همه روزه از تاریخ یاد شده از ساعت 9 صبح الی 14 بعد از ظهر می باشد.,

این نمایشگاه به میزبانی "دانشکده فنی و حرفه ای دختران مائده گرگان" واقع در شهرک امام خمینی(ره) گرگان برگزار می شود.

, این نمایشگاه به میزبانی "دانشکده فنی و حرفه ای دختران مائده گرگان" واقع در شهرک امام خمینی(ره) گرگان برگزار می شود.,

57

, 57,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه