امام جمعه رضوانشهر:
فرهنگ جمهوری اسلامی، فرهنگ استضعاف در برابر استکبار است
حجت السلام و المسلمین حبیبی امام جمعه رضوانشهردر دیدار با جوانان بسیجی رضوانشهر گفت: فرهنگ به کار رفته در نظام جمهوری اسلامی ایران فرهنگ استضعاف در برابر استکباراست و امام(ره)این فرهنگ را از قرآن گرفته و در جامعه اجرا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رضوان خبر: حجت السلام و المسلمین حبیبی امام جمعه رضوانشهر، در بین نوجوانان و جوانان بسیجی رضوانشهربا اشاره به انقلاب اسلامی و فرهنگ آن اظهار نمود:انقلاب ما انقلاب مستضعفین است،در واقع فرهنگ به کار رفته در نظام جمهوری اسلامی ایران فرهنگ استضعاف در برابر استکبار است و امام(ره)این فرهنگ را از قرآن گرفته و در جامعه اجرا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر:,حبیبی بیان نمود: انقلاب ما انقلاب پاه برهنگان است،در واقع کسانی که انقلاب کردند، کسانی که شهید دادند و شهید شدند تا انقلاب به قله ی هدف خود برسد،مستضعف بودند.
,وی افزود: حتی در اماری نشان داده شده که ۹۸٪از شهدای ما از اقشار زیر طبقه متوسط اقتصادی بودند.در انقلاب اسلامی اگر کسی به دنبال اشرافی گری رود، چه از مردم و چه از مسئولین مطمعنا او با این انقلاب زاویه دارد.
,انتهای پیام/.
]
ارسال دیدگاه