رئیس یگان حفاظت محیط زیست سراوان خبر داد:

کشف دو ‌رأس قوچ و میش وحشی در سراوان/ متخلف دستگیر شد

کشف دو ‌رأس قوچ و میش وحشی در سراوان/ متخلف دستگیر شد
رئیس یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سراوان از کشف دورأس قوچ و میش وحشی در سراوان و دستگیری یک متخلف خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، موسی دهقان نژاد رئیس یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سراوان اذعان داشت: با توجه به اخبار رسیده از همیاران و حافظان واقعی طبیعت در خصوص نگهداری دو قوچ در منزل مسکونی بلافاصله مسئولین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان با همراهی فرماندهی یگان استان و با اخذ مجوز قانونی از سوی دادستانی اقدام به بازرسی منزل مسکونی مورد نظر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,
وی افزود: به دنبال بازرسی از این منزل مسکونی دو رأس قوچ و میش وحشی که به صورت غیرقانونی نگهداری می شدند، کشف و ضبط شد.
,
رئیس یگان حفاظت محیط زیست سراوان اضافه کرد: دو قوچ به همراه متخلف به یگان حفاظت محیط زیست منتقل و در حال حاضر قوچ و میش وحشی در محل تعیین شده در خود اداره نگهداری و متخلف با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی ارجاع داده شد.
,
دهقان نژاد گفت: بنابر قوانین تعریف شد از سوی قانون گذاران برای هر قوچ وحشی مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال در رابطه با نگهداری غیر قانونی این دوقوچ بپردازد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه