در یک استان عربستان؛
11 هزار نفر توسط نیروهای امنیتی آل سعود دستگیر شدند
پلیس منطقه ریاض از بازداشت نزدیک به 11 هزار نفر در یک استان عربستان خبر داد. این افراد که دارای پرونده حقوقی و جنایی هستند، در استان "خرج" عربستان و در طول 5 ماه اخیر دستگیر شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، روزنامه "سبق" عربستان نوشت: پلیس منطقه ریاض از بازداشت نزدیک به 11 هزار نفر در یک استان عربستان خبر داد. این افراد که دارای پرونده حقوقی و جنایی هستند، در استان "خرج" عربستان و در طول 5 ماه اخیر دستگیر شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,سخنگوی رسانه ای پلیس منطقه ریاض گفت: 11336 فرد از جمله 4104 عربستانی و 7232 مقیم دستگیر شده اند. همگی این افراد به دلیل ارتکاب جرم های حقوقی و جنائی و یا مخالفت با قوانین سازمان های اقامت و دادگستری در حال بازجویی هستند. این افراد به دستگاه های مربوطه تحویل داده شدند تا طبق قانون مجازات شوند.
,سخنگوی رسانه ای پلیس ریاض همچنین افزود: در این عملیات دستگاه های امنیتی مربوط به پلیس منطقه مشارکت دارند و با هدف محقق کردن امنیت و آرامش عمومی و اجرای دستورات امیر ریاض صورت می گیرد.
,استان خرج یکی از استان های مهم عربستان به شمار می رود و در قسمت جنوب شرقی منطقه ریاض واقع شده و نزدیک به 750 هزار نفر جمعیت دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه