رئیس شورای شهر ورامین؛
هیچ یک از اعضای شورای شهر ورامین تعلیق نشده است
رئیس شورای شهر ورامین بیان کرد: هیچکدام از اعضای شورای شهر ورامین تعلیق نشده و هیچ نامه ای برای تعلیق شورای شهر ابلاغ نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: سید رضا احمدی رئیس شورای شهر ورامین طی مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما گفت: اینکه عضوی از اعضای شورای شهر تعلیق شده است صحت ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,وی خاطر نشان کرد: برای تعلیق شدن عضوی از اعضای شورای شهر باید از مراجع قانونی مانند فرمانداری و یا استانداری به رئیس شورای شهر اعلام شود تا جنبه قانونی داشته باشد.
,احمدی اظهار داشت:نامه تعلیق عضوی از شورای شهر باید به صورت رسمی باشد و نامه کپی و امسال آن هیچ وجهه قانونی نداشته و هیچ اقدامی با این گونه نامه نگاری ها انجام نمی دهیم.
,رئیس شورای شهر ورامین افزود: هر زمانی که از مراجع قانونی نامه تعلیق عضوی از اعضای شورای شهر ورامین به بنده ابلاغ شود طبق قانونی باید به عضو مورد نظر اعلام کرده و از ورودش به شورای شهر ممانعت می گردد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه