پیگیری ندای سرخه در پی انتشار یک خبر؛

مشکل انشعاب آب مجتمع تعاونی مسکن مهر کارگری سرخه حل می شود

مشکل انشعاب آب مجتمع تعاونی مسکن مهر کارگری سرخه حل می شود
با پیگیری مسئولان امر؛ مشکل انشعاب آب به مجتمع تعاونی مسکن مهر کارگری سرخه در آینده ای نزدیک حل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی انتشار گزارش خبری مشکل انشعاب آب مجتمع تعاونی مسکن مهر کارگری سرخه که توسط خبرنگار ندای سرخه انجام شد؛ صدای درخواست اعضای این تعاونی مبنی بر حل مشکلشان به گوش مسئولان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,

بر اساس این گزارش؛ خبرنگار ندای سرخه پس از اینکه با جمعی از اعضای تعاونی گفت و گو و اقدام به انتشار خبر کرد؛ در گفت و گویی حضوری به سراغ مصطفی فؤادیان شهردار سرخه از مسئولان دلسوز این شهرستان رفت و همچون همیشه با رویی گشاده پاسخگوی سؤال خبرنگار ما شد ضمن ابراز خرسندی از پیگیری خبرنگاران در خصوص مشکلات مردم با بیان اینکه این مشکل در حوزه کاری شهرداری نیست اما به محض شنیدن این خبر با مدیر شبکه اب و فاضلاب شهرستان سرخه تماس و پیگیر موضوع شده است، گفت: به محض حصول نتیجه و بررسی های انجام شده خبرنگاران و مردم و به ویژه اعضای این تعاونی را مطلع خواهند کرد.

,

 و اما؛ روز گذشته به درخواست مصطفی فؤادیان شهردار شهرستان سرخه، صوفی آبادی مدیر امور آب و  فاضلاب شهرستان سرخه در دفتر وی به جهت پاره ای توضیحات حاضر شد و با ارائه پرونده ای در خصوص این پروژه 64 واحدی مسکن مهر کارگری به بحث و بررسی پیرامون مشکلات و موانع موجود آب مجتمع تعاونی کارگران شدند.

,

صوفی آبادی مدیر امور آب و  فاضلاب شهرستان سرخه در ادامه از تلاش ها و  پیگیری های دلسوزانه شهردار سرخه جهت رفع مشکلات شهری و همچنین مردم شریف شهر بخصوص قشر کم در آمد از جمله پیگیری حل مشکل انشعابات آب مجتمع تعاونی کارگران  تقدیر کرد.

,

گفتنی است؛ در پایان این دیدار مقرر شد در پایان قرار شد با رایزنی با مدیر عامل تعاونی کارگران در آینده ای نزدیک مشکل آب این مجتمع حل شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه