لغزندگی معابر تهدیدی جدی برای دانش‌آموزان

لغزندگی معابر تهدیدی جدی برای دانش‌آموزان
در برخی مناطق باراش ها به صورت غیرطبیعی بوده و شرایط را برای رفتن به مدرسه سخت می کند که در این صورت عدم تعطیلی و یا تاخیر مدارس سلامت دانش آموزان را به خطر می اندازد و تعطیلی مدارس امری ضروری تلقی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار زنگ خبر، همه ساله با آغاز فصل زمستان، سرما، نزول برکات آسمانی و افزایش سردی هوا باعث تعطیل شدن مدارس در برخی نقاط می شود .معمولا تعطیلی مدارس با آغاز فصل زمستان و افزایش بارش برف و یخبندان بیشتر می شود و بعضا مشاهده می شود در برخی استان ها این تعطیلی به چندین روز در هفته می رسد.

هنگام بارش برف زیاد و برودت هوا، بستگی به اندازه آن و با نظر مسئولان مدارس تعطیل می‌شود.

دانش‌آموزان ابتدایی به لحاظ فیزیولوژیکی داری جثه های کوچکی بوده و از طرف دیگر رفت و آمد دانش‌آموزان و معلمان با وسایل نقلیه، در ایام برفی و برودت هوا با مشکلات و خطراتی مانند ترافیک و تصادف همراه است.

حال آنکه گاها در برخی مناطق باراش ها به صورت غیرطبیعی بوده و شرایط را برای رفتن به مدرسه سخت می کند که در این صورت عدم تعطیلی مدارس سلامت دانش آموزان را به خطر می اندازد و تعطیلی مدارس امری ضروری تلقی می شود.

در استان چهارمحال و بختیاری منطقه‌ای برف باریده و برای منطقه‌ای دیگر شهرستان بارش به صورت باران بوده است؛ لذا اگر مدارس تعطیل شوند مناطقی که باران باریده لب به شکوه و نقد می‌گشایند و اگر تعطیل نشوند مناطق دیگر این کار را خواهند کرد. بدیهی است جدا کردن مناطق و روستاهایی که برف باریده یا باران ممکن است و در صورت امکان تعطیل کردن تفکیکی مدارس روستاها و دوره‌های تحصیلی میسر است.

مضاف بر اینکه آستانه تحمل و نوع نگرش به بارش و دما هم در انسان‌های مختلف متفاوت است. مثلا گروهی ممکن است بر این عقیده باشند که در زمان بارش برف به میزان 10 سانتیمتر و برودت هوا به میزان 5- درجه مدارس باید تعطیل شوند گروهی دیگر این میزان کمی بارش و دما را زیاد و یا کم بدانند و لذا باز با نقد و اعتراض تعدادی از افراد جامعه مواجه می‌شویم.

حال آنکه با تعطیلی مدارس برنامه ریزی یک معلم برای تدریس بخش های مختلف به هم ریخته و زمانی که باید صرف تدریس یک بخش شود با تعطیلی مدرسه از بین رفته و عملا این زمان تقسیم شده و بخشی از زمان لازم برای تدریس سایر بخش ها را می گیرد .این امر سبب می شود تا یک معلم بخش های عقب افتاده را به سرعت درس دهد و فرصت کافی برای حل تمرینات و پرسش و پاسخ نداشته باشد که به دنبال آن کیفیت یادگیری دانش آموزان هم پایین می آید.

با بارش برف در چند شب گذشته  در سطح شهر و یخ زدن  معابر و خیابان ها  عبور ومرور برای بسیاری دانش آموزان و شهروندان بسیار سخت می شود به طوری که  کف پوش های نامناسب در سطح معتبر شهر خود عاملی بر لغزندگی بیشتر معابر شده و امکان عبور و مرور غیرممکن می شود.

و از طرفی عدم اعلام شروع مدارس با تاخیر باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای دانش آموزان شهرستان بن شده و ممکن است دانش‌آموزان بر اثر سُر خوردن روی زمین دچار حادثه شوند، که چنین احتمالی لزوم تعطیلی یا با تاخیر آغاز شدن  مدارس را دوچندان می‌سازد.

دل مسئولان برای فرزندان مردم بسوزد و نگذارند که شرایطی که وجود دارد موجب شود تا آنان دچار حادثه شوند.

چندین نفر از اهالی شهرستان بن در تماس با خبرنگار زنگ خبر گفتند: چون در سطح شهرستان شهرکرد خبری نیست و مسئولین ما هم ساکن بن نیستند در نتیجه وضعیت خیابان ها و سردی هوا و... را ندیدند بنابراین خبری از تاخیر و یا تعطیلی مدارس نیست.

رسول نادری یکی از دانش آموزان بن در گفت و گو با زنگ خبر گفت: جای تاسف دارد امروز با وجود لغزندگی کوچه و خیابان ها ما در مسیر مدرسه ایم و این درحالی است که بسیاری از بچه های کوچک به دلیل لغزندگی خیابان ها زمین خوردند و تنها دلیل اینکه با تاخیر نرفتند این بود که شهرکرد زیاد برف نیامده است...

یکی دیگر از شهروندان بن گفت: متاسفانه شهر بن مسئولی ندارد که به فکر بچه های مردم باشد و این را درنظر بگیرد که بچه ها با چه مصیبتی در این یخبندان باید به مدرسه بروند.

وی افزود: کارکنان محترم اداره راه انصافا جاده بن تا چالشتر را به خوبی آماده کرده بودند از عزیزان شرداری هم خواهشمندیم بیدار شوند و یک سری به کوچه ها و خیابان های شهر بزنند.
 ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر, .,
,
,
,
,
,
, .,
,
,
,
, .,
,
, ., .,
,
,
,
, .,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه