به مناسبت دهه فجر صورت گرفت:

صعود کوهنورد مه ولاتی به قله ۴۰۵۰ متری تفتان

صعود کوهنورد مه ولاتی به قله ۴۰۵۰ متری تفتان
باقر احمد زاده کوهنورد شهرستان مه ولات به مناسبت دهه فجر قله ۴۰۵۰ متری تفتان را فتح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، باقر احمد زاده کوهنورد مه ولاتی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: پنجاه سال سن دارم  و ۶ سال است کوهپیمایی می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی افزود: در مدت ۶ سال ۵۰ قله بالای ۳۰۰۰ متر از جمله دماوند، سبلان، تفتان، علم کوه و چندین قله مرتفع ایران را فتح کردم.

,

کوهنورد مه ولاتی که فتح قله آرارات ترکیه را در کارنامه خود دارد، افزود: به مناسبت گرامیداشت ۲۲ بهمن سال جاری به مدت ۳ روز قله ۴۰۵۰ متری تفتان را فتح کردم.

,

وی تصریح کرد: کوهنوردی باعث می‌شود تن سالمی داشته باشم و تا کنون مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به خاطر علاقه شخصی به کوهنوردی در این راه هزینه کرده‌ام.

,

وی خاطر نشان کرد: از مسئولان ورزشی این عرصه تقاضا می‌کنم با توجه به هزینه سنگین کوهنوردی توجه ویژه‌ای به این رشته ورزشی داشته باشند تا مردم بتوانند با شوق و اشتیاق به این ورزش مفرح روی آورند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه