یکی از بانوان یزدی فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی که به عنوان نخستین فرد در استان یزد اقدام به تولید انواع ژلاتین خانگی کرده است، در زمینه تهیه غذاهای ارگانیک و انواع روغنهای حیوانی نیز فعالیت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل یزد آوا، با توجه به تأکید مقام معظم رهبری طی سالهای اخیر مبنی بر حمایت و پشتیبانی از تولیدات داخلی و لزوم توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی، مشاغل خانگی میتوانند به عنوان تکیهگاهی برای این دو بخش عمل کرده و علاوه بر مزایای کلان آن به درآمدزایی و استقلال خانواده نیز کمک کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد آوا,کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی، آسانتر کردن فعالیتها، کاهش قوانین دست و پاگیر، پایین بودن هزینه راهاندازی، کاهش میزان ریسک سرمایهگذاری و حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه را میتوان از مزیتهای مشاغل خانوادگی عنوان کرد.
از طرفی دیگر با توجه به اینکه زنان حدود 68 درصد ظرفیت دانشگاهها را در مقطع کارشناسی به خود اختصاص دادهاند، باید از این ظرفیت به عنوان سرمایه کشور در جهت توسعه اقتصادی استفاده شود و از این رو مشاغل خانگی بستری مناسب برای توسعه اشتغال زنان محسوب میشود.
«مریم طه» از بانوان فعال یزدی است که در زمینه مشاغل خانگی فعالیت دارد، وی که به عنوان نخستین فرد در استان اقدام به تولید انواع ژلاتین سنتی و خانگی از پای مرغ و استخوان گوسفند و شتر کرده است، در زمینه تهیه غذاهای ارگانیک و انواع روغنهای حیوانی نیز فعالیت دارد.
وی که خود را اولین فرد در تهیه ژلاتین پای مرغ، ژلاتین استخوان گوسفند و شتر در استان میداند، در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: انواع این ژلاتینها علاوه بر ویژگیها و خواص درمانی که دارند میتوانند در بالا بردن کیفیت غذا و خوشمزهتر شدن آن کمک کنند که البته ژلاتین پای مرغ را تمام گروه سنی میتوانند استفاده کنند ولی ژلاتین استخوان گوسفند و شتر بیشتر باید مورد مصرف جوانها که چربی و فشار خون ندارند، بهتر است مصرف کنند.
این بانوی فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی، تولیدات ژلاتین خود را بهترین درمان برای راشیتسیم، پوکی استخوان، ترمیم کننده شکستگی استخوان، جایگزین قرصهای غضروفساز، کمک به رشد کودکان و نوجوانان و ... دانست و ادامه داد: در قدیم نیز مردم خودشان این ژلاتینها را تهیه و مصرف میکردند اما اکنون به دلیل مشغلههایی که وجود دارد کمتر کسی این کار را انجام میدهد.
این کارآفرین یزدی با بیان اینکه بیش از سه سال در این زمینه فعالیت دارد، گفت: از زمانی که شروع به تهیه ژلاتین کردم علاوه بر هزینههایی که این کار برای من داشته است هزینه فرهنگسازی مصرف این ژلاتینهای خانگی را نیز پرداخت کردهام و بدین صورت شغلی نیز برای خود دست و پا کردم که میتوانم از آن درآمدی کسب کنم اما با این وجود مصرف این نوع ژلاتینها ه از سلامت بهتری نسبت به ژلاتینهای صنعتی برخوردار است نیاز به فرهنگسازی بیشتر دارد.
طه با تأکید بر لزوم همراهی بیشتر مسئولان در زمینه رونق گرفتن مشاغل خانگی، ادامه داد: با وجود اینکه تلاش زیادی برای دریافت کد بهداشتی برای تهیه انواع ژلاتین انجام دادم، اما هنوز موفق به دریافت مجوز بهداشت نشدم در حالی که اگر کد بهداشتی این شغل خانگی را داشته باشم تنها برای تهیه این نوع ژلاتین میتوان برای بیش از 10 نفر اشتغالزایی ایجاد کرد.
وی با اشاره به مراحل تولید این ژلاتین ادامه داد: چنانچه مسئولان در زمینه مشاغل خانگی و تعریف استانداردهای این کار همراهی داشته باشند در کنار تهیه ژلاتین، میتوان از تفالههای مواد اولیه کودسازی نیز انجام داد که برای زمینهای کشاورزی بسیار مناسب است و حتی میتوان به تهیه خوراک دام نیز اقدام کرد که این فعالیتها میتواند زمینه اشتغال بیشتر از 30 نفر را فراهم کند.
این بانوی فعال یزدی که اکنون تولیدات خود را در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در حسینیه ثارالله در معرض فروش قرار داده است، گفت: باید در زمینه تولیدات غذاهای سنتی فرهنگسازی انجام و عوارضی را که تولیدات صنعتی میتواند به همراه داشته باشد به مردم گوشزد شود تا سلامت آنها با مصرف تولیدات خانگی تضمین شود.
انتهای پیام/
کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی، آسانتر کردن فعالیتها، کاهش قوانین دست و پاگیر، پایین بودن هزینه راهاندازی، کاهش میزان ریسک سرمایهگذاری و حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه را میتوان از مزیتهای مشاغل خانوادگی عنوان کرد.
,از طرفی دیگر با توجه به اینکه زنان حدود 68 درصد ظرفیت دانشگاهها را در مقطع کارشناسی به خود اختصاص دادهاند، باید از این ظرفیت به عنوان سرمایه کشور در جهت توسعه اقتصادی استفاده شود و از این رو مشاغل خانگی بستری مناسب برای توسعه اشتغال زنان محسوب میشود.
,, ,
«مریم طه» از بانوان فعال یزدی است که در زمینه مشاغل خانگی فعالیت دارد، وی که به عنوان نخستین فرد در استان اقدام به تولید انواع ژلاتین سنتی و خانگی از پای مرغ و استخوان گوسفند و شتر کرده است، در زمینه تهیه غذاهای ارگانیک و انواع روغنهای حیوانی نیز فعالیت دارد.
,وی که خود را اولین فرد در تهیه ژلاتین پای مرغ، ژلاتین استخوان گوسفند و شتر در استان میداند، در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: انواع این ژلاتینها علاوه بر ویژگیها و خواص درمانی که دارند میتوانند در بالا بردن کیفیت غذا و خوشمزهتر شدن آن کمک کنند که البته ژلاتین پای مرغ را تمام گروه سنی میتوانند استفاده کنند ولی ژلاتین استخوان گوسفند و شتر بیشتر باید مورد مصرف جوانها که چربی و فشار خون ندارند، بهتر است مصرف کنند.
, یزد آوا,, ,
این بانوی فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی، تولیدات ژلاتین خود را بهترین درمان برای راشیتسیم، پوکی استخوان، ترمیم کننده شکستگی استخوان، جایگزین قرصهای غضروفساز، کمک به رشد کودکان و نوجوانان و ... دانست و ادامه داد: در قدیم نیز مردم خودشان این ژلاتینها را تهیه و مصرف میکردند اما اکنون به دلیل مشغلههایی که وجود دارد کمتر کسی این کار را انجام میدهد.
,این کارآفرین یزدی با بیان اینکه بیش از سه سال در این زمینه فعالیت دارد، گفت: از زمانی که شروع به تهیه ژلاتین کردم علاوه بر هزینههایی که این کار برای من داشته است هزینه فرهنگسازی مصرف این ژلاتینهای خانگی را نیز پرداخت کردهام و بدین صورت شغلی نیز برای خود دست و پا کردم که میتوانم از آن درآمدی کسب کنم اما با این وجود مصرف این نوع ژلاتینها ه از سلامت بهتری نسبت به ژلاتینهای صنعتی برخوردار است نیاز به فرهنگسازی بیشتر دارد.
,طه با تأکید بر لزوم همراهی بیشتر مسئولان در زمینه رونق گرفتن مشاغل خانگی، ادامه داد: با وجود اینکه تلاش زیادی برای دریافت کد بهداشتی برای تهیه انواع ژلاتین انجام دادم، اما هنوز موفق به دریافت مجوز بهداشت نشدم در حالی که اگر کد بهداشتی این شغل خانگی را داشته باشم تنها برای تهیه این نوع ژلاتین میتوان برای بیش از 10 نفر اشتغالزایی ایجاد کرد.
,, ,
وی با اشاره به مراحل تولید این ژلاتین ادامه داد: چنانچه مسئولان در زمینه مشاغل خانگی و تعریف استانداردهای این کار همراهی داشته باشند در کنار تهیه ژلاتین، میتوان از تفالههای مواد اولیه کودسازی نیز انجام داد که برای زمینهای کشاورزی بسیار مناسب است و حتی میتوان به تهیه خوراک دام نیز اقدام کرد که این فعالیتها میتواند زمینه اشتغال بیشتر از 30 نفر را فراهم کند.
,این بانوی فعال یزدی که اکنون تولیدات خود را در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در حسینیه ثارالله در معرض فروش قرار داده است، گفت: باید در زمینه تولیدات غذاهای سنتی فرهنگسازی انجام و عوارضی را که تولیدات صنعتی میتواند به همراه داشته باشد به مردم گوشزد شود تا سلامت آنها با مصرف تولیدات خانگی تضمین شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه