معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش زهک:

مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزی در زهک پایان یافت

مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزی در زهک پایان یافت
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش زهک ضمن اعلام پایان مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزی در این شهرستان از پایان رقابت 500 دانش آموز در رشته های سرود و نمایش خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق محمد رجحانیان،معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت:با هدف ایجاد شور و نشاط و آشنایی دانش آموزان با فعالیت های فرهنگی و هنری امسال مسابقات فرهنگی و هنری در قالب دو رشته ی سرود و نمایش در کانون اقبال لاهوری این شهرستان به رقابت پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,

وی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت حضور دانش آموزان در این رقابت ها گفت:دانش آموزان با اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری در قالب رقابت های سالم بیشتر با اهمیت آنها آشنا می شوند.

,

معاون پرورشی اداره اموزش و پرورش زهک افزود:در رشته ی سرود تعداد 13 گروه و در رشته ی نمایش تعداد 6 گروه در این مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

,

وی در پایان گفت:این دوره از مسابقات طی دو روز گذشته برگزار شد و امروز به کار خود پایان داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه