همزمان با ایام فاطمیه انجام شد؛
برپایی نمایشگاه یاس کبود در خمین+ عکس
نمایشگاه یاس کبود با موضوع زندگی حضرت فاطمه(س) با محوریت امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در مصلی امام خمینی(ره) شهرستان خمین برپا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز نمایشگاه یاس کبود با موضوع زندگی حضرت فاطمه(س) با محوریت امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در مصلی امام خمینی(ره) شهرستان خمین برپا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری خمین نیوز,نصرتالله هاشمی مسئول این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری خمین نیوز گفت: این نمایشگاه با مشارکت مردمی و با هزینه ۴۰ میلیون تومانی برگزار شده است. این نمایشگاه با فعالیت حدود ۵۰ نفر در سه ماه کاری به همت هیئت قائمیه روستای کفسان، تهیه و برپا شده است.
, پایگاه خبری خمین نیوز,وی ضمن گلهمندی از برخی مسئولین گفت: برخی از مسئولین شهرستان همکاری خوبی نداشتند و حتی سال گذشته برخی از آنها با بازدید از این نمایشگاه و گرفتن عکس، این نمایشگاه را در گزارش کاری خود ثبت کرده بودند.
,هاشمی ادامه داد: در سال گذشته حدود ۴۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند، اما مسئولین از این کار فرهنگی حمایتی نداشته اند.
,این نمایشگاه به مدت یک ماه از ۲۳ بهمن الی ۲۳ اسفندماه برای بازدید عموم از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب دایر است.
,در این نمایشگاه نیز زندگی حضرت زهرا(س) نیز برای بازدیدکنندگان به صورت پخش کلیپ روایت می شود.
, , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه